احمد نادری در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به مواضع اخیر مقامات آژانس بین المللی انرژی اتمی، گفت: فعالیت هستهای جمهوری اسلامی بر اساس قوانین بین المللی و حتی فراتر از پادمان شفاف است و آژانس بین المللی انرژی اتمی باید اثبات کند که آیا میخواهد به عنوان یک سازمان فنی و مستقل نقش آفرینی کند یا میخواهد اهداف کشورهای استکباری را دنبال کند.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: نظام تک قطبی و یکجانبه گرایی در حال فروپاشی است و بیانیه مشترک جمهوری اسلامی ایران با دو عضو ثابت شورای امنیت در خصوص عدم مشروعیت اسنپبک، یک نقطه عطفی در حقوق بین الملل بودکه از سال ۱۹۴۵ و پس از تشکیل سازمان ملل تاکنون بیسابقه بود.
وی افزود: این بیانیه و همراهی تاریخی روسیه و چین نشان داد، نظم کهنه تمام شده و یک نظم جدیدی با نقش آفرینی بازیگران جهانی جدید شکل گرفته و این نظم رفته رفته در دنیا در حال تثبیت شدن است و همه دنیا دیر یا زود باید این نظم و مناسبات جدید دنیا بر اساس چند جانبه گرایی با بازیگران قدرتمند منطقه ای و جهانی جدید را قبول کنند.
به گزارش خانهملت؛ رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی بار دیگر خواستار توافق با ایران برای دسترسی به سایتهای هستهای آسیبدیده شده و گفته است که ایران باید مجوز دسترسی لازم را صادر کند./
پایان پیام




نظر شما