سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، با اشاره به بررسی عملکرد یک‌ساله وزارتخانه‌های نیرو و صنعت، معدن و تجارت در اجرای احکام برنامه هفتم توسعه گفت: اگرچه مسیر اجرای برنامه رو در این دو وزارتخانه رو به جلو است، اما بخشی از احکام همچنان معطل مانده و نیاز به تقویت زیرساخت‌ها و هماهنگی میان دستگاه‌ها بیش از گذشته احساس می‌شود.

عباس قدرتی زوارم

عباس قدرتی زوارم، در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، درباره جزئیات نشست امروز کمیسیون برنامه و بودجه با وزرای نیرو و صنعت، معدن و تجارت در راستای ارزیابی عملکرد این دو وزارتخانه در اجرای برنامه هفتم توسعه اظهار داشت: در ادامه ارائه گزارش وزارتخانه‌ها در راستای اجرای احکام قانون برنامه هفتم توسعه، امروز میزبان وزارتخانه‌های نیرو و صمت بودیم. در بخش نخست ما گزارش وزارت نیرو را استماع کردیم.

نماینده مردم «شیروان» در مجلس با اشاره به اثرگذاری، شهادت آیت الله رییسی، رییس جمهور و جنگ ۱۲ روزه و اتفاقات متفاوت در اجرای برنامه هفتم توسعه بیان کرد: از این رو و بر اساس گزارش وزارت نیرو، این وزارتخانه در چارچوب برنامه هفتم توسعه چندین حکم دارد که از این تعداد، ۴۱ حکم اجرایی شده، ۱۸ حکم با تأخیر در حال انجام است و ۷۷ حکم نیز هنوز به اجرا درنیامده است. طبیعتاً این وزارتخانه مسیر را طی می‌کند، هرچند در این راه با فراز و نشیب‌هایی روبه‌رو بوده اما عملکرد فوق نشان دهنده آن است که روند فعالیت ها رو به جلو است.

قدرتی زوارم ادامه داد: در خصوص وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز طبق گزارش ارائه‌شده، این وزارتخانه از مجموع ۱۳۴ حکم برنامه، تاکنون ۴۵ حکم را به‌طور کامل اجرا کرده، ۵ حکم با تأخیر در حال اجراست و ۸۴ حکم نیز هنوز محقق نشده است. با این حال، روند کلی اجرای احکام در وزارت صمت نیز رو به جلو ارزیابی می‌شود.

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه تأکید کرد: هر دو وزارتخانه، علی‌رغم چالش‌ها و محدودیت‌ها، در مسیر اجرای برنامه هفتم حرکت کرده‌اند. اما تحقق کامل اهداف نیازمند تقویت زیرساخت‌ها و رفع موانع اجرایی است تا بتوان در چارچوب قانون، به شاخص‌های هدف‌گذاری‌شده دست یافت.

وی افزود: مجلس شورای اسلامی در کنار دولت قرار دارد تا اجرای دقیق احکام برنامه هفتم با جدیت بیشتری دنبال شود. همان‌طور که رئیس‌جمهور نیز در زمان انتخابات اعلام کردند، مبنای برنامه‌های دولت همان قانون برنامه هفتم است و اجرای آن برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد.

قدرتی زوارم در پایان خاطرنشان کرد: با این حال کمیسیون‌های تخصصی مجلس در حال جمع‌بندی گزارش‌های دستگاه‌های اجرایی هستند و ان‌شاءالله تا روز چهارشنبه جمع‌بندی نهایی در کمیسیون برنامه و بودجه انجام می‌شود. هفته آینده نیز گزارش نهایی عملکرد دستگاه‌ها در صحن علنی مجلس قرائت خواهد شد. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha