به گزارش خبرنگار خانه ملت، در آستانه برگزاری جلسات فشرده و دو شیفته مجلس شورای اسلامی از صبح فردا برای بررسی کارنامه دولت در اجرای برنامه هفتم پیشرفت طی سال اول، عصر امروز (یکشنبه، ۱۸ آبان ماه ۱۴۰۴) شورای هماهنگی مجلس شورای اسلامی با حضور اعضای هیأت رئیسه مجلس، رؤسای کمیسیون های تخصصی و معاونان نظارت و قوانین مجلس، رئیس مرکز پژوهش ها، رئیس دیوان محاسبات و سایر معاونان قوه مقننه برگزار شد.
در این جلسه که با موضوع بررسی نحوه عملکرد دولت در اجرای قانون برنامه هفتم پیشرفت در سال اول برگزار شد، هر کدام از اعضای جلسه به بیان دیدگاه ها و پیشنهادات خود برای بررسی عملکرد دولت در اجرای برنامه هفتم پرداختند.
بر اساس این گزارش دکتر محمدباقر قالیباف در این جلسه تاکید کرد: خروجی این جلسات کارشناسی و نظارتی باید این باشد که بدانیم اگر قرار است با شیوه فعلی اجرای برنامه هفتم حرکت کنیم، در سال آینده کجا خواهیم بود و همچنین بدانیم چه اصلاحاتی لازم است انجام دهیم تا بتوانیم دقیقا بر اساس اهداف برنامه پنج ساله حرکت کنیم.
رئیس قوه مقننه در ادامه با تأکید بر اینکه مردم باید در جلسات صحن که قرار است به بررسی گزارش عملکرد یکساله دولت در اجرای قانون برنامه بپردازد، شاهد بررسی های نظارتی و کارشناسی دقیق باشند، عنوان کرد: امروز حدود ۶ یا ۷ پیشران اصلی در کشور وجود دارد که در برنامه هفتم نیز برای آن ها سیاستگذاری و قانونگذاری شده است و باید روی آن متمرکز شویم و این پیشران ها را در اولویت قرار دهیم تا شاهد حل کلان مسائل کشور باشیم.
براساس برنامهریزیهای انجام شده، جلسات بررسی عملکرد دولت در اجرای برنامه هفتم از فردا دوشنبه ۱۹ آبان آغاز می شود و محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور و رئیس شورای راهبری برنامه هفتم و وزرای مرتبط با دستور کار فردا حضور خواهند داشت. در جلسات روز سه شنبه نیز دکتر پزشکیان رئیس جمهور و وزرای مرتبط با دستور کار این روز حضور می یابند./
پایان پیام




نظر شما