نایب‌ رئیس کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به روند جهانی صنعت انرژی تأکید کرد که کاهش تدریجی تقاضای بنزین و گازوییل در سال‌های آینده، ضرورت بازطراحی راهبرد خوراک پالایشگاه‌های کشور را بیش از گذشته نمایان می‌کند.

راهبرد خوراک پالایشگاه‌های کشور باید با نگاه آینده‌محور بازطراحی شود

فرهاد شهرکی، نایب‌ رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت با تاکید بر ضرورت اصلاح راهبرد خوراک پالایشگاه‌های کشور،گفت: در بازدید از قطب پالایشگاهی کشور در هرمزگان تأکید کردم که راهبرد خوراک پالایشگاه‌های کشور باید با نگاه آینده‌محور بازطراحی شود.

وی ادامه داد: روندهای جهانی نشان می‌دهد که با رشد شتابان خودروهای هیبریدی و برقی،ارتقای استانداردهای مصرف و تحول در فناوری پیشرانه‌ها،تقاضای داخلی برای بنزین و گازوئیل طی سال‌های آینده به‌صورت تدریجی کاهش خواهد یافت،بنابراین،منطقی‌ ترین مسیر توسعه صنعت پالایش آن است که تولید سوخت مورد نیاز کشور بر پایه حداکثر بهره‌گیری از نفت خام سبک به‌عنوان خوراک اصلی استوار شود.

شهرکی تاکید کرد که این نوع خوراک راندمان پالایشی بالاتر،انعطاف‌پذیری بیشتر و کیفیت مطلوب‌ تر در تولید برش‌های سبک و میان‌ تقطیر ایجاد می‌کند.

میعانات گازی باید از چرخه سوخت‌رسانی خارج شود

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی  در پاسخ به این سوال که تکلیف میعانات گازی در این راهبرد جدید چه خواهد بود؟ مطرح کرد: باید در مقابل،میعانات گازی از چرخه سوخت‌ رسانی خارج و به‌طور هدفمند وارد زنجیره‌های پتروشیمیایی و پتروپالایشی شود؛مسیری که با توجه به کاهش جهانی مصرف سوخت‌های فسیلی در بخش حمل‌ونقل و افزایش نیاز به مواد پایه پتروشیمی،پلیمرها و سوخت‌های کم‌کربن، بیشترین ارزش افزوده و پایداری اقتصادی را برای کشور ایجاد می کند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha