رییس کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس با بیان اینکه انتخابات هفتمین دوره شوراها در سراسر کشور به صورت تماما الکترونیکی برگزار خواهد شد، گفت: زیرساخت‌های لازم فراهم شده و امیدواریم انتخابات با امنیت بسیار بالا و مشارکت حداکثری برگزار شود.

زیرساخت‌های لازم برای برگزاری انتخابات شوراها به‌صورت الکترونیکی فراهم شده است

محمدصالح جوکار در گفتگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به اینکه انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی کشور به صورت تماما الکترونیکی برگزار خواهد شد، گفت: مزایای برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک تسریع در فرآیند برگزاری انتخابات و اخذ رای، تسریع در خواندن رای مردم و پایین بودن خطای آن است و اینکه احتمال بازشماری را کمتر می‌کند.

رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک، آرا بلافاصله در سامانه نشانه گذاری و ثبت می‌شود، از طرفی برگزاری انتخابات شوراها به صورت الکترونیک زمینه برگزاری سایر انتخابات به صورت الکترونیکی را فراهم می‌کند.

این نماینده مجلس در دوره دوازدهم بیان کرد: دولت چهاردهم برای برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک پای کار است و وزارت کشور هم با جدیت کار را دنبال می‌کند. زیرساخت‌های لازم فراهم شده و امیدواریم انتخابات با امنیت بسیار بالا و مشارکت حداکثری به صورت الکترونیکی برگزار شود. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha