به گزارش خبرنگار خانه ملت، جلسهای با حضور جعفر قادری نماینده مردم شیراز در مجلس، معاون وزیر دفاع و مدیران ذیربط، بازوند معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت زیرساخت و مدیران ذیربط ، رضایی معاون عمرانی استانداری فارس در محل شرکت زیرساخت برای تعیین تکلیف قطعه ۸ آزادراه شیراز اصفهان مورد بررسی و گفتوگو قرار گرفت.
قادری در این جلسه گفت: در این جلسه با افزایش سهم وزارت دفاع در این پروژه مشارکتی، بر اجرای مصوبه قبلی دولت مبنی بر مشارکت وزارت راه و وزارت دفاع در اجرای این آزادراه تاکید و توافق و مقرر شد در اولین فرصت عملیات اجرایی قطعه آخر آزادراه شیراز به اصفهان وزارت دفاع شروع و در زمان مقرر به سرانجام خواهد رسید.
نماینده مردم شیراز در مجلس عنوان کرد: نقطه انتهایی این قطعه از آزادراه به طول ۱۲ کیلومتر نقطه شروع آزادراه شیراز بوشهر و کنارگذر رینگ دوم جنوبی شیراز است. با اجرای این قطعه، بستر و زمینه برای شروع آزادراه شیراز بوشهر و اجرای رینگ دوم کمربندی جنوب شیراز فراهم خواهد شد./
پایان پیام




نظر شما