پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۹
کد مطلب: ۴۰۸۰۳۰

عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس گفت: مجلس از ابتدای کار همواره کنار دولت بوده و هست و در مسیر خدمت به مردم دولت را یاری می‌کند.

مجلس همیشه برای خدمت به مردم در کنار دولت است

اکبر رنجبرزاده، عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت؛ با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر حفظ وحدت و کمک به دولت گفت مجلس از ابتدای کار همواره کنار دولت و همراه دولت بوده و هست.

وی افزود: خط‌مشی مجلس بر این است که در مسیر خدمت‌رسانی به مردم همواره یار و همراه دولت باشد و در این مسیر دولت را تنها نگذارد.عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس اظهار کرد: برآیند همراهی و همکاری مجلس با دولت باید ایجاد آرامش در فضای جامعه و کمک به معیشت مردم باشد و مردم این آرامش را احساس کنند.

رنجبرزاده با تأکید بر لزوم حفظ وحدت در سطح جامعه و کشور گفت: آنچه در جنگ ۱۲ پیروزی را رقم زد، حفظ وحدت در برابر دشمن بود و برای موفقیت در ادامه مسیر باید وحدت و یکپارچگی دوران جنگ ۱۲ را حفظ کنیم و در سایه این وحدت است که خواهیم توانست موفقیت‌های بعدی را رقم بزنیم.

عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس اظهار کرد: وحدت و یکدلی در جامعه دژ محکم در برابر استکبار جهانی و در رأس آنها آمریکاست که به‌دنبال ایجاد شکاف در میان مردم و میان مردم و حاکمیت هستند.

رنجبرزاده خاطرنشان کرد:دولت و مجلس باید در فضای ایجادشده، خدمت به مردم را برای کاهش آلام ملت در دستور کار خود قرار دهند و به تقویت این وحدت و همدلی کمک کنند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha