در جلسه بررسی وضعیت آب شرب شهرستان گرگان با حضور نماینده مردم در مجلس،مدیران حوزه آب و فرماندار ،گزارشی کامل از وضعیت فعلی تأمین آب شهری، نقاط بحران‌زا، وضعیت خطوط انتقال و نیازهای اجرایی شهرستان ارائه کردند.

جلسه بررسی وضعیت آب شرب گرگان با حضور سنگدوینی/بازدید نمایندگان استان از هفتمین جشنواره بازی های جدی کشور

به گزارش خانه ملت؛ با پیگیری‌های رمضانعلی سنگدوینی نماینده مردم گرگان و آق‌قلا درمجس پروژه نصب سایت جدید تلفن همراه با اعتبار ۷ میلیارد تومان در روستای حبیب ایشان از توابع شهرستان آق قلا اجرا شد.

همچنین؛جلسه بررسی وضعیت آب شرب شهرستان گرگان با حضور رمضانعلی سنگدوینی،نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی،حسام معاون هماهنگی و بازسازی و بازتوانی، حدادیان مدیرکل دفتر فنی مدیریت بحران کشور، آق‌بیگی مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو، نورانی رئیس سازمان برنامه و بودجه استان، محیایی معاون استاندار گلستان و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی در سالن مدیریت بحران کشور برگزار شد.

در این جلسه،مدیران حوزه آب و فرماندار گرگان گزارشی کامل از وضعیت فعلی تأمین آب شهری، نقاط بحران‌زا، وضعیت خطوط انتقال و نیازهای اجرایی شهرستان ارائه کردند. پس از طرح موضوعات تخصصی، مجموعه‌ای از تصمیمات مهم با هدف رفع مشکلات موجود و ارتقای تاب‌آوری شبکه آب اتخاذ شد.

خرید دیزل‌ژنراتور جهت تأمین برق اضطراری تأسیسات آبرسانی و دوسویه کردن چاه‌های آب برای افزایش ظرفیت پشتیبان و حفظ پایداری تأمین آب در شرایط بحرانی بود و بر این اساس مقرر شد عملیات اجرایی این اقدامات در کوتاه‌ترین زمان آغاز شود.

با اجرای این تصمیمات و اقدامات عملیاتی پیش‌بینی می‌شود پایداری تأمین آب شرب، بهره‌برداری از منابع سطحی و زیرزمینی و تاب‌آوری شبکه آبرسانی گرگان در دوره‌های پرمصرف و شرایط اضطراری به شکل مؤثر ارتقا یابد.

همچنین موضوع تکمیل طرح‌های مرتبط با سد نرماب و سد آقدکش و تسریع در روند اجرایی آنها به عنوان یکی دیگر از محورهای  جلسه مورد بررسی قرار گرفت.

بازدید از پروژه در حال ساخت سالن ۶ هزارنفری گرگان پیش از سفر رئیس‌جمهور

در آستانه سفر رئیس‌جمهور به استان گلستان، رمضانعلی سنگدوینی  نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی به همراه مهران ماندگار مشاور وزیر ورزش و جوانان، روزبه زورقی مدیرکل دفتر فنی و نظارت بر اماکن ورزشی کشور،برزمینی مدیرکل ورزش و جوانان استان و نصیبی فرماندار گرگان از پروژه در حال ساخت سالن ۶ هزارنفری گرگان و پروژه ساخت خانه کبدی استان در روستای محمدآباد بازدید کردند.

جلسه بررسی وضعیت آب شرب گرگان با حضور سنگدوینی/بازدید نمایندگان استان از هفتمین جشنواره بازی های جدی کشور

جلسه بررسی وضعیت آب شرب گرگان با حضور سنگدوینی/بازدید نمایندگان استان از هفتمین جشنواره بازی های جدی کشور

بازدید نمایندگان استان از هفتمین جشنواره بازی های جدی کشور در گرگان

امروز رمضانعلی سنگدوینی نماینده مردم گرگان و آق قلا بهمراه دیگر نمایندگان مردم استان گلستان در مجلس شورای اسلامی از هفتمین دوره جایزه بازی های جدی کشور (رویداد هکاتون) واقع در پارک علم و فناوری گرگان با حضور احمد گلچین مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بازدید و از نزدیک با بازی سازان و جوانان و نوجوانان به گفتگو پرداختند.

در هکاتون استان گلستان که یکی مراحل هفتمین دوره جایزه بازی‌های جدی محسوب می‌شود، ۷۸ شرکت کننده در قالب ۱۲ تیم به رقابت پرداختند و محیط زیست و تاریخ و فرهنگ غنی گلستان به عنوان موضوعات محوری هکاتون استان گلستان انتخاب شده است./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha