نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت: لازم است دستگاه قضایی یک اهتمام ویژه‌ای برای برخورد با تخلفات خودروسازی‌ها داشته باشد تا برای پرونده آنها احکام صادر و نتیجه به صورت شفاف به مردم اعلام شود.

مدعی‌العموم خارج از نوبت به پرونده تخلفات خودروسازان رسیدگی کند/ضرورت برخورد دستگاه قضایی با گرانفروشی بازار خودرو

سیدجواد حسینی‌کیا در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی باید قاطعانه با تخلف‌های صورت گرفته در بازار خودرو برخورد کند، گفت: دستگاه قضایی برای تخلفات تعدادی از خودروسازی‌ها پرونده تشکیل داده است اما به دلیل اطاله دادرسی هنوز به نتیجه نرسیده‌اند که حکم آنها به صورت قطعی اعلام شود.

نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: لازم است دستگاه قضایی یک اهتمام ویژه‌ای برای برخورد با تخلفات خودروسازی‌ها داشته باشد تا برای پرونده آنها احکام قطعی صادر و نتیجه به صورت شفاف به مردم اعلام شود.قطعا اعلام این احکام هم اعتماد مردم را به دستگاه قضایی افزایش می‌دهد و هم بارقه امیدی در ذهن آنها ایجاد خواهد کرد و هم خودروسازان در آینده به دنبال سودجویی از مردم نخواهند رفت.

حسینی‌کیا خاطرنشان کرد: برخی قطعه‌سازان قطعات خودرو را با قیمت گران به خودروسازی‌ها عرضه و زودتر هم پولشان را دریافت کردند که این موضوع باعث افزایش قیمت خودروها شد، از سوی دیگر مردم به دلیل تاخیر در تحویل خودروها گرفتار شده‌اند که امیدواریم دستگاه قضایی به سرعت به پرونده‌هایی که در این خصوص تشکیل شده است، رسیدگی کند.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: قطعاً مدعی‌العموم باید به موضوع گران‌فروشی توسط خودروسازان نیز خارج از نوبت ورود کند تا پرونده‌های این بخش با معضل اطاله دادرسی مواجه نشوند.

نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: البته در حوزه واردات خودرو نیز اگر دستگاه‌های نظارتی به درستی وارد عمل شوند و حقوق عامه رعایت شود، می‌توان از سوء استفاده‌ها در این حوزه ممانعت به عمل آورد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha