در نشست نماینده مردم هرمزگان در مجلس و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات،مشکلات حوزه انتخابیه در زمینه آنتن‌دهی تلفن همراه،اختلال در مکالمات،کیفیت اینترنت در برخی روستاها و اجرای پروژه فیبر نوری بررسی شد.

نشست احمد مرادی با وزیر ارتباطات/جشنواره ملی فرهنگی و ورزشی «دا» با حضور نماینده هرمزگان

به گزارش خانه ملت؛ در نشستی که با حضور احمد مرادی، نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و هاشمی،وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، برگزار شد،مشکلات حوزه انتخابیه در زمینه آنتن‌دهی تلفن همراه، اختلال در مکالمات، وضعیت باتری دکل‌های مخابراتی، کیفیت اینترنت در برخی روستاها و اجرای پروژه فیبر نوری،در قالب گزارشی مطرح شد.

همچنین از مدیران وزارت ارتباطات در استان هرمزگان بابت زحمات و تلاش‌های انجام‌شده قدردانی به عمل آمد.

در این نشست، هاشمی ضمن تشکر از نوع مدیریت و پیگیری‌های احمد مرادی درخصوص مطالبات مردم،اعلام کرد این شیوه پیگیری به‌عنوان الگو به سایر استان‌ها تعمیم داده شود.

 در ادامه این دیدار، نماینده مردم هرمزگان گزارشی از روند احداث پروژه مهم مرکز دیتاسنتر ایرانسل ارائه کرد و عنوان کرد با افتتاح این مرکز،ظرفیت و کیفیت خدمات ارتباطی در استان هرمزگان و استان‌های جنوبی کشور به‌طور چشمگیری ارتقا خواهد یافت.وزیر ارتباطات نیز قول داد در استان حضور یافته و این پروژه را افتتاح کند.

همچنین احمد مرادی طی تذکری از رئیس‌جمهور خواست صندوق بازنشستگی کشوری نسبت به رأی هیئت عمومی دیوان عدالت اداری درخصوص بازنشستگان شرکت مخابرات ایران اهتمام ویژه داشته و حقوق قانونی این عزیزان پرداخت شود.

 لازم به ذکر است؛ مدیران ذی‌ربط این وزارتخانه نیز به‌صورت ویدئوکنفرانس در جلسه حضور داشتند و اعلام نظر کردند.

                                       

نشست احمد مرادی با وزیر ارتباطات/جشنواره ملی فرهنگی و ورزشی «دا» با حضور نماینده هرمزگان

جشنواره ملی فرهنگی و ورزشی «دا» با حضور احمد مرادی برگزار شد

جشنواره ملی فرهنگی و ورزشی «دا» ویژه زنان و دختران روستایی، با حضور احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل ورزش و جوانان استان هرمزگان، بخشدار مرکزی شهرستان بندرعباس، رئیس سازمان بسیج ورزشکاران استان و رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بندرعباس در روستای محله‌نو ایسین از توابع مرکزی شهرستان بندرعباس برگزار شد.

این جشنواره با هدف ترویج نشاط اجتماعی، تقویت همبستگی فرهنگی و افزایش مشارکت بانوان روستایی در فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی، برگزار شد و با استقبال گسترده زنان و دختران منطقه همراه بود.

احمد مرادی در سخنانی با اشاره به نقش کلیدی زنان در خانواده و جامعه اظهار داشت: زنان به‌عنوان محور اصلی خانواده و جامعه، نقشی اساسی در تربیت نسل آینده و انتقال ارزش‌های فرهنگی و ورزشی دارند و حمایت از حضور فعال آنان در عرصه‌های اجتماعی، زمینه‌ساز توسعه و ارتقای سرمایه اجتماعی خواهد بود.

بازدید از چند پروژه‌ ورزشی در دهستان ایسین

احمد مرادی، نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی،به همراه مدیرکل ورزش و جوانان استان هرمزگان، بخشدار مرکزی شهرستان بندرعباس و رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان، از چند پروژه ورزشی در دهستان ایسین بازدید کرد.

در این بازدید میدانی،سالن ورزشی محله نو ایسین،زمین فوتبال و پارک بانوان فاریاب ایسین مورد بازدید قرار گرفت و روند پیشرفت و وضعیت فعلی این پروژه‌ها ارزیابی شد. هدف از این بازدید، آگاهی از نیازها و مشکلات موجود و تسریع در تکمیل و بهره‌برداری از فضاهای ورزشی بوده است.

نشست با شوراها و دهیاران روستاهای تازیان بالا و بنوبند

در ادامه سرکشی‌های میدانی به حوزه انتخابیه؛احمد مرادی،نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی،به همراه بخشدار مرکزی شهرستان بندرعباس با حضور در روستاهای تازیان بالا و بنوبند، در نشستی با اعضای شوراهای اسلامی و دهیاران این روستاها دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست، مهم‌ترین مشکلات و مطالبات اهالی از جمله تأمین آب شرب پایدار، بهبود وضعیت برق‌رسانی و لزوم تعریض جاده اصلی تازیان مطرح شد. احمد مرادی ضمن بررسی این مسائل، پیگیری مطالبات مطرح‌شده را در دستورکار قرار داد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha