نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس پرتاب سه ماهواره ایرانی در شرایط تحریمی را نشانگر ناکارآمدی تحریم‌ها در حوزه دانش و اندیشه و توانمندی دانشمندان و دانشگاهیان ایرانی دانست که به کمک آن می‌توان مشکلات زیست محیطی، منابع طبیعی‌، آب و کشاورزی را مرتفع و آینده روشن برای کشور رقم زد.

فناوری فضایی گامی موثر برای مدیریت منابع طبیعی/ ناکامی تحریم‌ها در مهار دانش ایرانی

عبدالوحید فیاضی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به پرتاب همزمان سه ماهواره ایرانی «ظفر»، «پایا» و «کوثر» گفت: این رویداد گامی مهم در مسیر بهره‌گیری از فناوری‌های نوین برای حل چالش‌های اساسی کشور است.

بهره گیری از فناوری فضایی در کنار بخش تولید برای رفع چالش های زیست محیطی

وی با بیان اینکه کشور در حوزه‌هایی همچون منابع طبیعی، آب و کشاورزی با مشکلات جدی مواجه است، ادامه داد: پرتاب این ماهواره‌ها نشان می‌دهد فناوری فضایی می‌تواند به کمک بخش تولید و مدیریت کشور بیاید و بسیاری از نگرانی‌هایی که امروز با آن روبه‌رو هستیم را در آینده کاهش دهد.

فیاضی این دستاورد را شگفت‌انگیز توصیف کرد و افزود: بدون تردید جامعه علمی جهان نیز در آینده به این پیشرفت اذعان خواهد کرد؛ چراکه این موفقیت بیانگر ظرفیت بالای علمی نهادهای دانش‌بنیان، دانشگاه‌ها، مخترعان جوان و پژوهشگران ایرانی است که توانسته‌اند به چنین سطحی از فناوری دست یابند.

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس با تأکید بر پیام‌های علمی این پرتاب برای جهان، تصریح کرد: در شرایط فعلی، پرتاب همزمان سه ماهواره ایرانی نشان می‌دهد دانشمندان، دانشگاهیان و صنایع کشور توانایی آن را دارند که با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین فضایی، در مسیر حل مشکلات زیست‌محیطی، مدیریت منابع طبیعی، آب و کشاورزی، آینده‌ای روشن برای کشور رقم بزنند.

پیشرفت علمی ایران؛ اثبات ناکامی تحریم‌ها

وی این رویداد را آغاز فصلی جدید از پیشرفت برای ملت ایران دانست و گفت: پیشرفت علمی در شرایط تحریمی اثبات می‌کند که تحریم‌ها در حوزه دانش و اندیشه کارآمد نبوده‌اند. ممکن است تأسیسات را بتوان هدف قرار داد، اما تفکر، اندیشه و خلاقیت را نمی‌توان از بین برد.

فیاضی ادامه داد: این تفکر در میان دانشمندان، اندیشمندان و جوانان مؤمن ایرانی وجود دارد و علیرغم همه محدودیت‌ها، محرومیت‌ها و فشارهای تحریمی، توانسته‌ایم با اتکا به دانش بومی به پیشرفت‌های قابل توجهی دست یابیم؛ واقعیتی که نشان می‌دهد ایرانیان از نظر نبوغ، خلاقیت و توان علمی، ویژگی‌های ممتازی دارند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: آنچه امروز بیش از تحریم‌ها مانع پیشرفت می‌شود، تفکرات منجمد و بازدارنده است که جلوی تحرک علمی دانشجویان و نخبگان را می‌گیرد؛ اما پرتاب این سه ماهواره نشان می‌دهد این فضا در حال تغییر است و جمهوری اسلامی ایران برای توان علمی و نخبگان کشور، جایگاه و سهم ویژه‌ای قائل است./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha