نماینده مردم کرمانشاه در مجلس گفت: آلمان با سیاسی کاری از اغتشاش‌گران حمایت می کند و این موضع گیری نشان می دهد که آنها بدنبال دخالت در امور داخلی ایران هستند.

حمایت آلمان از اغتشاش‌گران خلاف مولفه‌های حقوق بشری است

محمد رشیدی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت در واکنش به اظهارات مداخله‌جویانه وزیر خارجه آلمان در مورد عدم رعایت حقوق‌بشر در ایران، گفت: مقامات آلمانی که مدافع مسائل حقوق بشر هستند، حتما بخاطر دارند که در دوران جنگ تحمیلی، بمب های شیمیایی در اختیار رژیم بعث عراق قرار می دادند و آنها نیز بسیاری از مردم ایران را به وسیله همین بمب ها به شهادت رساندند.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: طی یک سال گذشته شاهد کشتار بی‌رحمانه و نسل کشی مردم مظلوم غزه از سوی رژیم صهیونیستی بودیم که سکوت آلمانی ها مواجه شد؛ بر این اساس وزیر خارجه آلمان پاسخ دهد با چه رویی در مورد حقوق بشر در ایران و دنیا حرف می زند و موضع می گیرد!.

وی با اشاره به اینکه اروپایی ها سال های زیادی است که چشم خودشان را بر مولفه حقوق بشر بسته اند، افزود: به عبارتی آلمانی ها اکنون با سیاسی کاری از اغتشاش‌گران حمایت کرده و این موضع گیری نشان می دهد که آنها بدنبال دخالت در امور داخلی ایران هستند.

رشیدی تصریح کرد: همواره گوش دادن به دغدغه‌ها و حرف‌های مردم، اولویت نظام اسلامی است اما نباید فراموش کرد میان معترضان به مسائل اقتصادی با اغتشاش‌گران و ناامن کنندگان جامعه تفاوت وجود دارد. در واقع برخی با سرویس های جاسوسی ارتباط دارند و تلاش می کنند دسیسه های آنان را اجرایی کنند.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس با اشاره به اینکه اعتراض نسبت به مشکلات اقتصادی حق قانونی مردم است لذا صف معترضان با اغتشاش‌گران جدا است، خاطرنشان کرد: فردی که اسلحه دست می گیرد و با شلیک گلوله اقدام به کشتار مردم می کند، قطعا دنبال رفع مشکلات نیست بلکه درصدد التهاب آفرینی و ایجاد تنش است./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار