به گزارش خبرنگار خانه ملت، صدیف بدری در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۲۳ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی، ضمن سلام و درود بر ملت غیور، بصیر و عظیم الشان ایران اسلامی خطاب به نمایندگان مجلس، گفت: به لطف خدا و حضور حماسی و غیرتمندانه ملت شریف ایران طرح آمریکایی صهیونی اغتشاشات شکست خورد و مردم بار دیگر به صحنه آمدند و امنیت کشور را تضمین کردند اما با این وجود نباید غفلت کنیم که مطالبات به حق مردم بزرگوارمان در حوزه اقتصادی هنوز پابرجا است.
نماینده مردم اردبیل، سرعین، نمین و نیر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: پاسخ ما و تمام مسئولان کشور به این حضور پرشور باید حل مشکلات اقتصادی مردم در حوزه معیشت و ثبات اقتصادی باشد.
وی افزود: مردم عزیز، دشمن را شکست دادند و صفحه پرافتخار دیگری را در کتاب قطور انقلاب اسلامی ثبت کردند، با این همه وضعیت کنونی معیشت آن ها در شأن چنین ملت بزرگواری نیست.
بدری یادآور شد: دولت کاری را شروع کرده است که با تمام نواقص و انتقادات باید به سرانجام مناسب برسد، همچنین نظارت بر بازار و افزایش مبلغ یارانه معیشت تا جایی که ممکن است از وظایف کنونی دولت است که باید توسط نمایندگان در مجلس پیگیری شود.
وی افزود: امیدواریم که با توکل بر خدا به این مردم مومن و دشمن شکن خدمت کنیم چرا که عمل صالحی بالاتر از خدمت به چنین ملتی وجود ندارد و حمایت از قدرت خرید، امنیت شغلی و ثبات اقتصادی باید در متن تصمیمات قرار گیرد.
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم بیان کرد: معتقدم آرامش جامعه از دل معیشت تامین می شود و تقویت معیشت مسیر حفظ انسجام ملی و اقتدار کشور است.
عضو هیات رئیسه مجلس خطاب به دشمنان نادان، تاکید کرد: مشاوران بی عقلتان ملت ایران را نشناختند پس یقین بدانید هیچ کدام از طرح های شوم شما برای این ملت عزیز، قوی، آگاه و بصیر به نتیجه نخواهد رسید./
پایان پیام


نظر شما