نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: فرمان جهادی مقام معظم رهبری در زمینه جهاد تبیین، درمان درد امروز ماست و اگر درست انجام شود، بسیاری از مشکلات جامعه برطرف خواهد شد.

جهاد تبیین درمان درد امروز جامعه است/ لزوم معرفی الگوهای علمی و فرهنگی به جوانان

به گزارش خبرنگار خانه ملت علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی ، صبح روز (چهارشنبه ۸ بهمن) در شورای آموزش و پرورش استان البرز ، در سخنانی با تبریک اعیاد ماه شعبان و ایام‌الله دهه مبارک فجر ، بر عمل به فرمان جهادی مقام معظم رهبری در زمینه «جهاد تبیین» تأکید کرد و گفت: این فرمان، درمان درد امروز ماست و اگر درست انجام شود، بسیاری از مشکلات جامعه برطرف خواهد شد. 

وی با بیان اینکه دشمنان در صدد کتمان دستاوردهای نظام اسلامی و ضریب دادن به برخی نقاط ضعف احتمالی در سطح گسترده هستند، اظهار کرد: ما نباید در پازل دشمن بازی کنیم. هرچند ضعف‌ها و نقص‌هایی وجود دارد، اما ضریب دادن و انتشار آنها نباید به گونه‌ای باشد که تمام قوت‌های نظام زیر سؤال برود. باید در ایام دهه فجر دستاوردهای کشوری و استانی دولت و نظام اسلامی به تفکیک و متناسب با جوامع هدف مشخص، تبیین گردد. 

عباسی با اشاره به حضور برخی نوجوانان و جوانان در اغتشاشات اخیر، این موضوع را «دردناک» خواند و افزود: جای تأسف است که کوتاهی ما در عمل به وظایف تبیینی و روایتگری صحیح از شرایط گذشته و حال کشور باعث شده تا نوجوان و جوان ما که در سن درس و تحصیل باید به این موضوعات و آینده خود و قوی شدن کشور بپردازد بدون شناخت دقیق، به دنبال بازگشت به گذشته باشد. این نشان می‌دهد ما در معرفی الگوهای واقعی و دستاوردهای انقلاب به نسل جوان کوتاهی کرده‌ایم. 

رئیس مجمع نمایندگان البرز با اشاره به برخی بازدیدها از مدارس در آغاز سال تحصیلی، گفت: برخی دانش‌آموزان ما وقتی در معرض پرسش در رابطه با بزرگان عرصه‌های مختلف و شهیدانی مانند «کاظمی آشتیانی» یا «شهریاری» قرار می‌گیرند یا ساکت هستند یا پاسخشان عدم شناخت این افراد است. این بزرگان علمی و جهادی که مرزهای دانش را در کشور جابه‌جا کردند، باید به درستی به جوانان و نوجوانان ما معرفی شوند. 

وی با انتقاد از بزرگنمایی نقاط ضعف و کوچک‌شماری دستاوردها در فضای عمومی، خاطرنشان کرد: در حالی که کشور در مرزهای دانش و فناوری پیشرفت‌های بزرگی مانند پرتاب ماهواره به فضا داشته که در جهان بی‌نظیر است بازخورد و انتشار مناسبی پیدا نمی‌کند ولی یک اتفاق کوچک از نقص‌ها در کشور انتشار گسترده ملی و بین‌المللی پیدا می‌کند و بسیار بزرگنمایی می‌شود. این عدم تعادل در اطلاع‌رسانی، روایتگری و تبیین، آفت جامعه است. 

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شعارهای غلط درباره نبود آزادی در ایران، آن را نادرست خواند و گفت: در بسیاری از کشورهای مدعی آزادی، حتی بحث‌های تاریخی و انتقاد از جنایت‌های ضد بشری به شدت تحت کنترل است و خانم مهدیه اسفندیاری بابت یک اظهار نظر نسبت به جنایات ضد حقوق بشری در غزه نزدیک به یک سال در زندان است و ادعا دارند که مدافع حقوق بشرند ولی در ایران با وجود همه آزادی‌ها و باز بودن فضای نقد و آزادی بیانی که وجود دارد با روایتگری نادرست اتهام ضد حقوق بشری می‌زنند. 

وی دهه فجر را فرصت مناسبی برای تبیین دستاوردهای انقلاب و عملکرد مسئولان دانست و از همه مدیران و مسئولان خواست در این ایام، بیش از پیش در میان مردم حضور یابند و دستاوردهای استانی و ملی را به زبان ساده برای مردم توضیح دهند. 

عباسی در پایان با تأکید بر لزوم حمایت از دولت، گفت: رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند موفقیت دولت، موفقیت نظام است. ممکن است انتقاداتی وجود داشته باشد، اما نباید تلاش مجموعه دولت و مدیران را نادیده گرفت. بیاییم در دهه فجر، دستاوردها و کارهای خوب را پررنگ‌تر کنیم و ان‌شاءالله با عمل به وظایف، شرمنده خون شهدا نشویم. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار