نماینده مردم اردبیل در مجلس با بیان اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیروی مردمی است که از علم و توانمندی در همه عرصه‌ها برخوردار است، گفت: اروپایی‌ها بدانند اگر سردار سرافراز نبود و داعش را نابود نمی‌کرد نمی‌توانستند زندگی کنند.

سپاه پاسداران نیرویی مردمی است/اروپایی‌ها بدون ورود سردار دل‌ها برای نابودی داعش نمی‌توانستند زندگی کنند

به گزارش خبرنگار خانه ملت، علی نیکزاد ثمرین در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۱۲ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی ضمن گرامیداشت یاد امام خمینی (ره) و شهدا، گفت: سالگرد ورود رهبر کبیر انقلاب اسلامی به ایران عزیز را گرامی می‌داریم و به دشمنان اعلام می‌کنیم.

نماینده مردم اردبیل، سرعین، نمین و نیر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیرویی مردمی است که از علم، دانش و توانمندی در همه عرصه‌ها برای عزت ایران و جهان برخوردار است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اروپایی‌ها بدانند اگر سردار سرافراز شهید حاج قاسم سلیمانی نبود و داعش را نابود نمی‌کرد، الان نمی‌توانستند زندگی کنند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار