عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه حضور مردم در صحنه‌های ملی ضامن ثبات و امنیت کشور است، گفت: ۲۲ بهمن فرصتی برای بازتولید امید و انسجام در جامعه ایرانی است.

سرمایه اجتماعی در راهپیمایی ۲۲ بهمن تبدیل به امنیت ملی می‌شود

یعقوب رضازاده در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به اهمیت حضور باشکوه مردم در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن به ویژه امسال، گفت: انقلاب اسلامی با مردم شکل گرفت، با مردم هم تداوم پیدا کرد و هر زمان که پیوند مردم با آرمان ‌های انقلاب تقویت شد، کشور مسیر پیشرفت و امنیت را با قدرت بیشتری طی کرد.

نماینده مردم سلماس در مجلس شورای اسلامی در ادامه یوم‌ الله ۲۲ دی ماه را نمونه ‌ای روشن از بلوغ اجتماعی ملت ایران دانست و افزود: حضور مردم نشان داد ملت ما فراتر از اختلاف سلیقه‌ ها، در بزنگاه‌ ها کنار هم می ‌ایستند. راهپیمایی ۲۲ بهمن در حقیقت امتداد همان حرکت و تکمیل ‌کننده آن است.

وی با تأکید بر نقش سرمایه اجتماعی در امنیت ملی تصریح کرد: امنیت فقط با ابزار نظامی تأمین نمی ‌شود بلکه اعتماد عمومی، همبستگی اجتماعی و احساس تعلق مردم به کشور، مهم‌ ترین لایه ‌های امنیت پایدار هستند که حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، این لایه ‌ها را تقویت می ‌کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه مردم ایران با حضور خود در این راهپیمایی پیام روشنی به دوست و دشمن می‌دهند که علیرغم مشکلات و فشارها، اصل انقلاب و استقلال کشور خط قرمز ملت است، خاطرنشان کرد: از همه اقشار مردم دعوت می‌کنیم با حضور پرشور در یوم ‌الله ۲۲ بهمن، بار دیگر نشان دهند سرمایه اجتماعی ایران زنده، پویا و تعیین ‌کننده است./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار