رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس با اشاره به رویکرد میدانی این فراکسیون در حل مشکلاتی نظیر چالش‌های برنج‌کاران شمال و بررسی ظرفیت‌های کشاورزی مناطق آزاد، گفت: در سال دوم فعالیت، تمرکز اصلی بر رویکرد دانش‌بنیان جهت تحقق خودکفایی در محصولات اساسی و راهبردی خواهد بود.

 برگزاری ۱۲۰ نشست حل مسئله در فراکسیون کشاورزی پویا/ هفت کمیته عملیاتی برای پیگیری مطالبات کشاورزان و عشایر تشکیل شده است

پیمان فلسفی رئیس فراکسیون کشاورزی و امور عشایر مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، در تشریح نشست امروز (یکشنبه ۱۹ بهمن ماه) فراکسیون متبوع خود و همچنین اقدامات انجام شده از سوی این فراکسیون طی یکسال اخیر پس از تشکیل، گفت: فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس شورای اسلامی در بهمن ماه سال ۱۴۰۳ در مجلس شورای اسلامی با عضویت ۳۵ نفر از نمایندگان علاقه‌مند به مباحث کشاورزی و امور عشایر شکل گرفت و امروز پس از گذشت یک سال از فعالیت این فراکسیون شاهد اقدامات متعدد و متنوع این فراکسیون هستیم.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با حضور نمایندگان مطالبات کشاورزان، عشایر و تولیدکنندگان بخش کشاورزی طی یک سال اخیر با جدیت توسط اعضای این فراکسیون پیگیری شده ایت، ادامه داد: در یک سال گذشته بیش از ۱۲۰ نشست حل مسئله و بیش از ۴۰ مورد بازدید نظارتی از فعالیت‌های مختلف بخش کشاورزی داشته ایم و به مناطق عشایری کشور نیز در قالب نظارت میدانی سرزده ایم و از پروژه های بسیار بزرگ و مهم بخش بازدید به عمل آورده ایم.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه با مقامات و مسئولان تاثیرگذار نه تنها در وزارت جهاد کشاورزی بلکه دستگاه‌های مرتبط و پشتیبان در راستای رفع مشکلات کشاورزان و عشایر جلسات زیادی داشته‌ایم و مسائل را دنبال کرده‌ایم، عنوان کرد: در برخی از موارد فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس با حضور عملیاتی و میدانی برای حل مشکلات منطقه‌ای ورود کرده است.

وی با بیان اینکه به صورت مثال در زمان برداشت برنج اعضای فراکسیون با حضور در مناطق شمالی نقش خود را ارائه و مسائل و مشکلات برنجکاران را پیگیری و رصد کردند، تصریح کرد: حضور اعضای فراکسیون برای بررسی و تجزیه و تحلیل فعالیت های کشاورزی در مناطق آزاد جزء مواردی بود که به صورت مشخص در منطقه ماکو انجام شد و پس از آن نشست‌هایی را با مسئولین استان و شهرستان برگزار کردیم.

رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس عنوان کرد: هفت کمیته عملیاتی از جمله کمیته‌های منابع طبیعی و محیط زیست، محصولات استراتژیک و خودکفایی در محصولات اساسی، آب، اقتصاد دریا محور، صنایع غذایی و فرآوری محصولات کشاورزی، برنامه و بودجه و همچنین کمیته امور عشایر در این فراکسیون تشکیل شده اند و ارتباط با کشاورزان و دست اندرکاران و فعالان بخش کشاورزی را دنبال می‌کنند. امیدواریم فراکسیون در سال دوم فعالیت خود بخش دیگری از مسائل کشاورزی را با رویکرد دانش بنیان برای تحقق خودکفایی در محصولات اساسی و راهبردی محقق کند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار