نماینده مردم همدان در مجلس گفت: سه هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار با پیگیری‌های دانشگاه علوم پزشکی برای خرید و تامین تجهیزات و رفع مشکلات و کمبودهای بیمارستان‌های بعثت و کودکان اکباتان شهر همدان احتصاص یافت.

سه هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز بیمارستان‌های همدان اختصاص یافت

به گزارش خانه ملت، حمیدرضا حاجی بابایی در بررسی وضعیت طرح‌های حوزه بهداشت و درمان همدان یادآوری کرد: بیمارستان بعثت شهر همدان به عنوان تنها مرکز خدمات آموزشی و درمانی کودکان استان در دی ماه ۱۴۰۲ بهره برداری شد.

وی افزود: استقرار دستگاه ام. آر. آی در این مرکز یکی از نیازهای ضروری برای تشخیص بیماری کودکان به ویژه در رشته‌های نورولوژی، ارتوپدی، هماتولوژی و انکولوژی بود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بنابراین با توجه به ضرورت استقرار دستگاه ام. آر. آی در این مرکز درمانی در مکاتبه‌ای با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این موضوع مطرح و پیگیری شد.

حاجی بابایی اضافه کرد: بر این اساس یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای خرید دستگاه ام. آر. آی بیمارستان کودکان اکباتان اختصاص یافت.

وی اظهار کرد: همچنین در راستای طرح تعمیرات اساسی و بهبود تجهیزات بیمارستان بعثت شهر همدان یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای یک دستگاه آنژیوگرافی با ملزومات برای مرکز آموزشی درمانی بعثت اختصاص یافت.

حاجی بابایی همچنین از اختصاص ۳۰۰ میلیارد ریال بابت خرید ۲ دستگاه سونوگرافی داپلر و ۲۰۰ میلیارد ریال بابت تامین دستگاه اکسیژن ساز برای مرکز آموزشی درمانی بعثت خبر داد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار