نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس گفت: دو واحد تولیدی در حوزه مصالح ساختمانی، شامل میلگردهای ویژه دیوار (مقاوم‌سازی در برابر زلزله) و درهای ایمن، با سرمایه‌گذاری حدود ۵۰ میلیارد تومان بخش خصوصی در منطقه فعال شده‌اند که برای نزدیک به ۶۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده‌اند.

 راه‌اندازی دو واحد تولیدی در بخش خصوصی بهار و کبودرآهنگ

به گزارش خانه ملت، فتح‌الله توسلی، نماینده مردم بهار و کبودرنگ در مجلس شورای اسلامی، در حاشیه افتتاح پروژه‌های حوزه انتخابیه با اشاره به راه‌اندازی دو واحد تولیدی در منطقه، از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در شرایط سخت اقتصادی تقدیر کرد.

وی اعلام کرد: دو واحد تولیدی در حوزه مصالح ساختمانی، شامل میلگردهای ویژه دیوار (مقاوم‌سازی در برابر زلزله) و درهای ایمن، با سرمایه‌گذاری حدود ۵۰ میلیارد تومان بخش خصوصی در منطقه فعال شده‌اند که برای نزدیک به ۶۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده‌اند.

 راه‌اندازی دو واحد تولیدی در بخش خصوصی بهار و کبودرآهنگ

توسلی با بیان اینکه رونق بخش مسکن می‌تواند ده‌ها شغل وابسته را فعال کند، اظهار امیدواری کرد: با آرام‌تر شدن فضای سیاسی و امنیتی، رکود این حوزه پایان یابد.

وی در ادامه با انتقاد از احتکار زمین در شهرک‌های صنعتی، از مدیران خواست به کسانی که بیش از پنج سال زمین را راکد نگه داشته‌اند، تذکر جدی داده و در صورت عدم فعالیت، زمین را به متقاضیان جدید واگذار کنند.

 راه‌اندازی دو واحد تولیدی در بخش خصوصی بهار و کبودرآهنگ

نماینده بهار و کبودراهنگ همچنین به موضوع کارگاه‌های غیرفعال اشاره کرد و گفت: به نظر می‌رسد بیش از ۶۰ درصد کارگاه‌های این منطقه غیرفعال هستند.

وی از مدیران صنعت و معدن خواست دلایل توقف فعالیت این واحدها را بررسی کرده و در صورت نیاز به تسهیلات یا حمایت‌های بازار، پیگیری‌های لازم را انجام دهند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار