عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به اهمیت توسعه کریدورها در اقتصاد کشور، گفت: به این منظور باید توافقنامه‌های سیاسی با کشورهای همسایه و منطقه منعقد شود تا توسعه کریدورها امکان‌پذیر باشد و وزارت امور خارجه در این حوزه نقش اساسی دارد.

توسعه کریدورها نیازمند توافق سیاسی با کشورهای منطقه است

امیر حیات مقدم در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به همایش «ایران کریدور ۲۰۲۶» که با حضور مسئولان ارشد کشور و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و با هدف تبدیل ایران به هاب ترانزیتی اوراسیا برگزار شد، گفت: کریدورها یکی از مسیرهایی است که در بلندمدت تأثیر فوق العاده ای در اقتصاد کشور دارد.

نماینده مردم بندر ماهشهر، امیدیه و هندیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأثیر کوتاه مدت کریدورها در حوزه اقتصاد کشور، عنوان کرد: در شرایطی که برخی کشورهای استکباری تلاش دارند جمهوری اسلامی ایران را منزوی نشان داده و به لحاظ اقتصادی در حوزه بین الملل تحت فشار قرار دهند، اتصال به کشورهای منطقه بسیار مهم است و باید حتما برای این موضوع سرمایه گذاری کنیم که محقق شود ضمن اینکه اقتصاد بخش خصوصی که اهمیت فوق العاده ای دارد از این طریق می تواند تقویت شود.

وی افزود: یکی دیگر از محاسن کریدورها این است که از لحاظ امنیتی هم حائز اهمیت است و همانطور که باعث ارتباط اقتصادی می شود امنیت منطقه ای هم برای کشورها به همراه می آورد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان با اشاره به ضروریات توسعه و پیشرفت کریدورها خاطرنشان کرد: وزارت امور خارجه قطعا نقش اساسی و محوری در این توسعه دارد چرا که اگر توافق سیاسی میان کشورهای منطقه نباشد، کریدورها اصلا راه اندازی نمی شوند لذا باید هماهنگی منطقه ای ایجاد شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار