سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: انتخاب رهبری جدید موجب آرامش دل مجاهدان و مومنان شد واین انتخاب به دست منتخبان مردم در مجلس خبرگان رهبری نشان داد، نظام اسلامی بن بست ندارد و در سخت‌ترین شرایط با تکیه بر اصول مترقی قانون اساسی و با تکیه بر مردم می توان از بحران ها عبور کرد.

انتخاب رهبری جدید موجب آرامش دل مجاهدان و مومنان شد

سیدکریم معصومی نماینده مردم فومن در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به انتخاب آیت الله سید مجتبی خامنه ای به عنوان رهبری جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: بار دیگر دست قدرت الهی از آستینِ منتخبان ملت بیرون آمد و تا استمرار مسیر نورانی ولایت و صیانت از آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی را تضمین و در برهه‌ای حساس که چشم جهانیان به تدبیر امت اسلام دوخته شده، انتخاب شایسته و مقتدرانه حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای به عنوان رهبر عظیم‌الشأن امت اسلامی، آرامش را بر دل‌های مجاهدان و مومنان فرود آورد این انتخاب به دست منتخبان مردم در مجلس خبرگان رهبری نشان داد نظام اسلامی بن بست ندارد و در سخت ترین شرایط با تکیه بر اصول مترقی قانون اساسی و با تکیه بر مردم می توان از بحران ها عبور کرد.

وی افزود: این انتخابِ اصلح، نشانه‌ای آشکار از تداوم شجره طیبه‌ای است که ریشه در خون شهیدان و مکتب پیر جماران حضرت امام خمینی دارد و ما بر این باوریم که این پرچم بلند، در دستان با کفایت سلاله پاک زهرای اطهر (س)، با صلابت و درایتی علوی، مسیر عزت‌مندانه جمهوری اسلامی را تا اتصال به قیام جهانی حضرت ولی‌عصر (عج) طی خواهد کرد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون حقوقی تصریح کرد: اتحاد مردم و ایستادگی و بیعت سرخ با رهبری شهید و عزیز ایران با تبعیت از رهبری جدید و خامنه‌ای جوان تداوم می‌یابد و همه توان ها از این پس باید معطوف به یک هدف یعنی ایستادگی در برابر خصم و دوشادوش رهبری عزیز شود و انشاالله اینگونه خواهد بود و عهد و میثاق ناگسستنی خود را با رهبر جوان حکیم‌مان تجدید کرده و اعلام می‌داریم که در راه اعتلای کلمه حق و تحقق منویات معظم‌له، تا آخرین قطره خون و آخرین نفس، سرباز گوش‌به‌فرمان این جبهه مقدّس خواهیم ماند./

پایان پیام

‌

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار