به گزارش خانه ملت؛ سیداسماعیل حسینی نماینده مردم شیراز و زرقان و سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در پیامی از حضور پرشور و مسولانه مردم ولایتمدار استان فارس در راهپیمایی «روز جهانی قدس» قدردانی کرد.متن این پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
حضور پرشور و وحدتآفرین مردم ولایتمدار فارس بهویژه شیراز در راهپیمایی روز جهانی قدس، در یک روز بارانی و البته در میانه جنگ ترکیبی دشمنان و جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا، برگ زرین دیگری در تاریخ پرافتخار این خطه ثبت کرد.
این حضور حماسی همزمان با راهپیمایی شجاعانه مردم پایتخت به همراه مسئولین کشوری و رؤسای قوا صورت گرفت که همزمان با بمباران مسیرهای راهپیمایی توسط دشمن درمانده انجام شد.
راهپیمایی بسیار باشکوه امسال، لبیکی روشن به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیتالله العظمی سیدمجتبی خامنهای (مدظلهالعالی) و پاسخی قاطع به یاوهگوییهای دشمنان بود که روح امید را در جبهه مقاومت، مستضعفان جهان و رزمندگان اسلام زنده کرد.
بی شک مراسم روز قدس در شرایطی برگزار شد که بسیاری از معادلات جهانی به نفع آرمان فلسطین تغییر کرده و رژیم صهیونیستی بیش از هر زمان دیگری احساس خطر میکند و در مسیر سقوط قرار گرفته است.
اینجانب ضمن ارج نهادن به این حضور باشکوه و مسئولانه، از مردم شریف، بصیر و همیشه در صحنه صمیمانه قدردانی نموده و به سهم خود به مردم عزیز اطمینان می دهم به عنوان خادم شما تمام تلاش خود را در تمام عرصه ها به کار گرفته و در پرتو فرامین رهبر عزیز انقلاب از هیچ کوششی برای صیانت از حقوق شما دریغ نخواهیم کرد./
پایان پیام


نظر شما