نماینده مردم چناران، طرقبه‌شاندیز و گلبهار در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت ایستادگی در برابر دشمنان گفت: ملت ایران با حضور در صحنه، طومار کسانی را که به دنبال سازش با آمریکا هستند درهم خواهد پیچید و در شرایط کنونی هیچ راهی جز مقاومت باقی نمانده است.

ملت ایران طومار سازش با آمریکا را درهم می‌پیچد/ هیچ راهی جز مقاومت باقی نمانده است

به گزارش خبرنگار خانه ملت، حسین امامی‌راد عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در اجتماع محوری عزاداران، سوگواران و عاشقان رهبر شهید انقلاب در چهارراه ورزش مشهد، گفت: خداوند متعال مردم ایران را در معرض یک امتحان بزرگ و سخت قرار داد و رهبر عزیز ما که همواره آرزوی شهادت داشتند، به شهادت رسیدند. این درد جانکاه هرگز فراموش نخواهد شد و التیام آن در گرو پیروزی جبهه اسلام بر جبهه کفر و سپردن پرچم انقلاب به دست صاحب اصلی آن، حضرت بقیه‌الله(ارواحنا له الفدا) است.

نماینده مردم چناران، طرقبه‌شاندیز و گلبهار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انقلاب اسلامی به انقلاب جهانی حضرت مهدی(عج) متصل خواهد شد، اظهار داشت: در طول ۴۷ سال گذشته، با وجود تهدیدها، ترورها، تحریم‌ها و فشارهای دشمنان، این پرچم به دست امام خمینی(ره) برافراشته شد و استمرار آن با هدایت رهبر شهید انقلاب ادامه یافت. مقام معظم رهبری عزتمندانه سال‌ها پرچم‌داری انقلاب را بر عهده داشتند و سرانجام به آرزوی دیرینه خود یعنی شهادت رسیدند و امروز این پرچم به دست فرزند برومند ایشان سپرده شده است.

تاریخ درحال تکرار است و پیروزی از آنِ ملت ایران خواهد بود

امامی‌راد با تأکید بر اینکه تاریخ در حال تکرار است، یادآور شد: در صدر اسلام، بزرگترین و اوّلین رهبر جامعه اسلامی، پیامبر اکرم(ص) بود. ایشان در بسیاری از جنگ‌ها و غزوات حضور داشتند و فرمانده سپاه بودند؛ اما قسمت ایشان شهادت نبود و رحلت فرمودند و سپس راهبری جامعه اسلامی به وصی و جانشین بر حق ایشان، حضرت علی(ع) واگذار شد.

وی  در ادامه افزود: تقدیر این بود که مولا علی(ع) به همراه همسر مکرّمه‌شان، حضرت زهرا(س) و فرزندان‌شان در مسیر دفاع از اسلام و ولایت به شهادت برسند و حتی طفل شش ماهه‌ای که نوه امام علی(ع) بودند نیز در کربلا به شهادت رسیدند. ۱۴۰۰ سال، از آن واقعه گذشت و امام راحل و عظیم‌الشأن ما این پرچم را به دوش گرفتند که استمرار حرکت انبیاء(ص) بود، ولی قسمت ایشان مثل جد بزرگوارشان نبی مکرّم اسلام(ص) شهادت نبود و رحلت فرمودند؛ بعد ایشان، این پرچم به دوش هم‌نام حضرت علی(ع)، یعنی سید علی عزیز (مقام معظم رهبری) سپرده شد و رهبر معظم انقلاب نیز، مانند مولا علی(ع) تقدیرشان شهادت بود. اما نه خودشان به تنهائی بلکه درست مانند آن امام، به همراه خانواده محترمشان، فرزندشان و نوه خردسالشان.

این نماینده مجلس اظهار داشت: باز هم  تاریخ تکرار شد و زعامت جامعه که در صدر اسلام به فرزند امام علی(ع)، یعنی امام مجتبی(ع) واگذار شد، حالا نیز این پرچم به دست فرزند برومند مقام معظم رهبری سپرده شده است.

خون شهدا موجب بیداری ملت و تداوم انقلاب است

امامی‌راد با اشاره به حضور گسترده مردم در اجتماعات عزاداری گفت: اجتماعات پرشور مردم در سراسر کشور نشان‌دهنده شکل‌گیری صفحه جدیدی از تاریخ است و آن، صف‌آرایی جبهه اسلام در برابر جبهه کفر است. همان‌گونه که در جنگ خندق تمام اسلام در برابر تمام کفر قرار گرفت، امروز نیز ملت ایران در برابر جبهه دشمن ایستاده‌اند و پیروزی نهایی از آن ملت ایران خواهد بود.

وی با یادآوری فرمایش امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه «بکشید ما را، ملت ما بیدارتر می‌شود»، تأکید کرد: این جمله محدود به ابتدای انقلاب نیست و امروز نیز با شهادت شخصیت‌های برجسته، مردم بیدارتر شده و روح تازه‌ای در کالبد نظام دمیده می‌شود.

اجتماعات حماسی مردمی امنیت‌ساز است

نماینده چناران، طرقبه‌، شاندیز و گلبهار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به  فرمایش‌های امام خمینی(ره) مبنی بر ابنکه «حفظ نظام از اوجبِ واجبات است»، یادآور شد: در این بُرهه حساس و شرایط ویژه کشور، حفظ نظام، واجب‌تر از هر واجب دیگری است. وظیفه من و شما این است که در صحنه باشیم. نیروهای نظامی و انتظامی، سپاه مقتدر، ارتش همیشه پیروز و بسیج، میدان را حفظ می‌کنند و ما در کنار مردم باید مساجد و خیابان‌ها را پُر کنیم تا زمانی که دشمن را مأیوس کنیم و پیروزی نهائی محقق شود.

این فرزند شهید ضمن تشکر از اجتماعات حماسی مردمی، این حضور باشکوه و امنیّت‌ساز را، مصداق واقعی حفظ نظام دانست و افزود: امروز، حضور و اجتماعات مردمی، در مساجد، میادین و خیابان‌ها، «واجب کفایی» نیست که با حضور تعدادی، تکلیف از دیگران ساقط گردد، بلکه «واجب عینی» است و همه باید در صحنه حضور داشته باشند.

دشمن توان جنگ فرسایشی را ندارد

امامی‌راد با اشاره به آمادگی کشور برای مواجهه با تهدیدات احتمالی گفت: پس از جنگ ۱۲ روزه، تمهیدات لازم در حوزه‌های مختلف اندیشیده شده و توان نظامی کشور نسبت به گذشته افزایش یافته است؛ در حوزه تأمین سوخت، کالاهای اساسی و نیازهای مردم نیز دولت و مجلس اقدامات لازم را انجام داده‌اند و جای نگرانی وجود ندارد.

وی با یادآوری تجربه دفاع مقدس تأکید کرد: دشمن توان جنگ فرسایشی را ندارد و ملت ایران در جنگ تحمیلی هشت‌ساله ثابت کرده‌اند که توان ایستادگی طولانی‌مدت را دارند.

هیمنه پوشالی آمریکا شکسته شده است

این نماینده مجلس در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: هیمنه پوشالی آمریکا امروز شکسته شده و آمریکا و رژیم صهیونیستی در غزه و در برابر ایران شکست خورده‌اند؛ چهره واقعی آمریکا برای ملت‌ها آشکار شده و هدف این کشور از جنگ‌افروزی، بازگشت به زمانی است که منافعش در ایران تأمین می‌شد، اما این رؤیا هرگز محقق نخواهد شد.

هیچ راهی جز مقاومت باقی نمانده است

این نماینده مجلس تأکید کرد: این دومین بار است که در سال جاری و در حین مذاکره، آمریکای جنایتکار با هم‌دستی رژیم صهیونیستی، جنگ تمام عیاری را بر ما تحمیل کرده است و این بدعهدی آمریکا، راه هیچ‌گونه صلح، سازش و مذاکره‌ای را باز نگذاشته است.

امامی‌راد با هشدار به بعضی عناصر خودفروخته‌ که زمزمه‌ صلح، آتش‌بس و توقف جنگ را مطرح می‌کنند، گفت: باید حواسمان باشد، ملت ایران حتماً طومار کسانی را که با وجود شناخت از آمریکا، هنوز به دنبال سازش و مذاکره با آمریکا باشند، درهم خواهند پیچید.

نماینده مردم چناران، طرقبه‌شاندیز و گلبهار در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: پیروزی نهایی ملت ایران قطعی است و این مسیر تا تحقق کامل اهداف انقلاب و خروج آمریکا از منطقه ادامه خواهد داشت./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار