نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس با تأکید بر اینکه ارسال هرگونه اطلاعات، فیلم یا تصویر به شبکه‌های بیگانه و معاند نظام از سوی هر فردی جرم امنیتی محسوب می‌شود و مطابق با احکام جدید مصوب مجلس، مرتکبین این عمل مستوجب حبس تعزیری و انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی خواهند بود، گفت: اخیراً قوه قضائیه احکام این قانون از جمله شناسایی اموال جاسوسان و مصادره اموال آن‌ها برای بیت‌المال را آغاز به پیاده‌سازی کرده و  اخبار مرتبط با آن را از طریق رسانه به اطلاع عموم مردم می‌رساند.

ارسال اطلاعات به شبکه‌های بیگانه جرم امنیتی است/ قوه قضائیه در حال پیاده‌سازی احکام جدید است

حسنعلی اخلاقی در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به راهکارهای قانونی برای مجازات همکاری با دشمن از طریق فضای مجازی و رسانه‌ای گفت: کشور در این ۲۵ روز جنگ در شرایط ویژه‌ای قرار گرفته و همه قدرت‌های استکباری به سرکردگی ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشور و وطن تهاجمی را آغاز کرده‌اند.

به گفته وی، پس از جنگ ۱۲ روزه در مجلس، طرح و لایحه‌ای مصوب شد که با کسانی که در شرایط جنگی به هر نحوی با دشمنان جمهوری اسلامی از جمله اطلاع‌رسانی، جاسوسی یا کمک به تبلیغات دشمن همکاری کنند، احکام مشخصی در نظر گرفته است. همچنین ضعیف‌سازی کشور و انتقال نقاط قوت، موقعیت مکان‌های نظامی و امنیتی و مراکز مرتبط با عموم مردم به دشمن نیز در این قانون پوشش داده شده است.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس در مورد ارسال فیلم یا تصاویر یا اطلاعات به شبکه های معاند نیز توضیح داد: ارسال فیلم یا تصاویر یا اطلاعات به شبکه‌ها، رسانه‌ها یا صفحات مجازی دشمنان نظام در صورتی که برخلاف امنیت ملی باشد چنانچه مشمول مجازات شدیدتری نباشد، بر اساس نوع اطلاعات یا تصاویر یا فیلم‌ها مستوجب حبس تعزیری درجه پنج و انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی می‌شود.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اقدامات قوه قضائیه گفت: اخیراً قوه قضائیه احکام این قانون را آغاز به پیاده‌سازی کرده است، از جمله شناسایی اموال جاسوسان و مصادره اموال آن‌ها برای بیت‌المال که اخبار مرتبط با آن را از طریق رسانه به اطلاع عموم مردم می‌رساند. بر این اساس هرگونه اقدام امنیتی، نظامی، اقتصادی، مالی، فناورانه یا هرگونه مساعدت مستقیم و غیرمستقیم، در صورتی که منجر به تقویت، تحکیم یا مشروعیت‌بخشی به رژیم صهیونیستی شود، مرتکب به مصادره کلیه اموال و مجازات اعدام محکوم می‌شود و در غیر این صورت، مرتکبان با توجه به نتایج زیان‌بار جرم به حبس تعزیری محکوم می‌شوند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار