نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس گفت: در چنین شرایطی برخی اقشار به‌ویژه کارگران روزمزد و افرادی که معیشت آنان وابسته به فعالیت‌های روزانه است، بیش از سایرین در معرض آسیب‌های اقتصادی قرار می‌گیرند.

حمایت از خانوارهای آسیب‌پذیر باید در اولویت باشد/ تاکید بر تقویت تاب‌آوری اجتماعی

به گزارش خانه ملت، نخستین نشست بررسی وضعیت اقشار آسیب‌دیده از جنگ اخیر با حضور آیت‌الله حاجی‌زاده امام جمعه مراغه، سید فرید موسوی، نماینده مردم شریف مراغه و عجب‌شیر در مجلس شورای اسلامی و امیری‌راد فرماندار شهرستان و جمعی از مسئولان دستگاه‌های ذی‌ربط برگزار شد.

سیدفرید موسوی در این نشست با اشاره به آثار و تبعات جنگ اخیر بر زندگی اجتماعی مردم اظهار کرد: در چنین شرایطی برخی اقشار به‌ویژه کارگران روزمزد و افرادی که معیشت آنان وابسته به فعالیت‌های روزانه است، بیش از سایرین در معرض آسیب‌های اقتصادی قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به تعطیلی یا کاهش فعالیت برخی مشاغل از جمله کارگران ساختمانی و تعدیل نیرو در برخی واحدهای تولیدی و کارگاهی افزود: این شرایط موجب شده بخشی از شهروندان با کاهش درآمد یا بیکاری مواجه شوند و توجه جدی به وضعیت معیشتی این خانواده‌ها ضروری است.

نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اجرای طرح کالابرگ از سوی دولت خاطرنشان کرد: این اقدام توانسته بخشی از دغدغه‌های معیشتی خانواده‌ها را کاهش دهد، اما همچنان نیاز به هم‌افزایی و استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر وجود دارد.

 موسوی در ادامه با تاکید بر اهمیت تقویت تاب‌آوری خانوارها و جامعه در شرایط دشوار اقتصادی و اجتماعی گفت: افزایش تاب‌آوری اجتماعی مستلزم توجه همزمان به حمایت‌های معیشتی، تقویت شبکه‌های همیاری مردمی و ایجاد سازوکارهای منسجم برای شناسایی و حمایت از خانواده‌های آسیب‌پذیر است.

وی همچنین بر ضرورت ساماندهی اقدامات حمایتی در سطح شهرستان تاکید کرد و افزود: بهره‌گیری از ظرفیت معتمدان محلی، گروه‌های مردمی، تشکل‌های اجتماعی و خیران می‌تواند نقش موثری در شناسایی و حمایت از خانواده‌های آسیب‌پذیر ایفا کند.

وی ادامه داد: در این راستا، در این نشست بر شکل‌گیری «کارگروه همیاری و حمایت اجتماعی» با مشارکت معتمدان، فعالان اجتماعی و همراهی دستگاه‌های اجرایی تاکید شد تا روند شناسایی خانواده‌های نیازمند و هماهنگی برای ارائه حمایت‌های لازم با انسجام و دقت بیشتری دنبال شود.

 موسوی همچنین بر اهمیت هم‌افزایی میان ظرفیت‌های مردمی و پشتیبانی دستگاه‌های اجرایی تاکید و ابراز امیدواری کرد با همکاری و همدلی موجود در شهرستان، زمینه کاهش مشکلات معیشتی اقشار آسیب‌پذیر و تقویت تاب‌آوری اجتماعی در جامعه فراهم شود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار