سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس گفت:مردم همانگونه که جهادگونه در میدان حاضر بودند در مصرف بهینه آب، برق، گاز و سایر حامل‌های انرژی نیز حرکت جهادگونه خود را ادامه دهند و در این جبهه نیز دشمن را ناامید کنند.

حمله به زیرساخت‌ها یکی از دسیسه‌های دشمن برای درهم شکستن مقاومت ملت/حرکت جهادی مردم با مصرف بهینه انرژی

به گزارش خانه ملت؛ سید اسماعیل حسینی در گفتگوی زنده با خبر شبکه فارس با اشاره به موضوع وضعیت تولید انرژی در کشور وتاکید بر مواضع اصولی جمهوری اسلامی در پاسخ به تجاوزات دشمن، گفت: با صلابت نیروهای مسلح و حضور مؤثر مردم در صحنه، دشمن به هیچ‌کدام از اهدافی که در ابتدا ترسیم کرده بود؛ از جمله از بین بردن توان موشکی، نابودی صنعت هسته‌ای، تسلیم ملت ایران و سرنگونی جمهوری اسلامی و تجزیه ایران،  نرسید.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس با بیان اینکه درحال حاضر حاکمیت بر تنگه هرمز؛ عنصر تعیین‌کننده پیروزی در جنگ است، افزود: از آنجاکه در جنگ نظامی برای بازگشایی تنگه هرمز شکست خورده، تاب‌آوری مردم را هدف گرفته‌است.

حسینی با اشاره به اینکه یکی از دسیسه‌های دشمن برای درهم شکستن مقاومت ملت، حملات به زیرساخت‌های انرژی است، ادامه داد: درحال حاضر ظرفیت تولید برق کشور نسبت به مصرف بیشتر است و مشکلی در تولید برق نداریم همچنین با توجه به نیروی انسانی متخصص و بومی در صنعت برق، در صورت آسیب به شبکه تولید و انتقال، ترمیم آن به سرعت انجام می‌شود و مردم مشکلی درخصوص قطعی برق ندارند.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه در حوزه بنزین، نفت کوره و نفت گاز برای مصارف خانگی و صنعتی با توجه به پیش‌بینی‌های قبلی و ذخایر مطلوبی که انجام شده، جای نگرانی نیست، خاطرنشان کرد: مردم همانگونه که این روزها و شب‌ها جهادگونه در میدان حاضر بودند بامصرف بهینه آب، برق، گاز و سایر حامل‌های انرژی نیز حرکت جهادگونه خود را ادامه دهند و در این جبهه نیز دشمن را ناامید کنند.

حسینی در پایان با اشاره به پاسخ سخت ایران در صورت تهاجم دشمن به زیرساخت ها، تصریح کرد: در صورت تعرض دشمن به زیرساخت‌های انرژی، نیروهای مسلح ما زیرساخت‌های انرژی آنان و همپیمانان شان که بسیار آسیب پذیرترند را، هدف قرارخواهند دادو/

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار