رئیس فراکسیون نظارت بر صنعت آب و برق مجلس با اشاره به حملات اخیر به تاسیسات برق تهران و البرز، پایداری شبکه را نتیجه طراحی مبتنی بر پدافند غیرعامل دانست و ضمن قدردانی از سرعت عمل وزارت نیرو، هشدار داد که در یک «جنگ تاسیساتی»، این دشمنان هستند که بیشترین آسیب را متحمل خواهند شد.

تاب‌آوری بالای شبکه برق کشور در برابر حملات/ قدردانی از اقدام جهادی وزارت نیرو در برابر «جنگ تاسیساتی» دشمن

عبدالجلال ایری، رئیس فراکسیون نظارت بر صنعت آب و برق مجلس شورای اسلامی، در گفت و گو با خبرنگاز خانه ملت، در واکنش به حملات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا به تاسیسات صنعت برق در بخش‌هایی از استان‌های تهران و البرز که به قطعی موقت در برخی مناطق انجامید، گفت: ساختار کلان شبکه برق کشور بر اساس اصول دقیق پدافند غیرعامل و به صورت کاملاً موازی طراحی شده است؛ به همین دلیل، این زیرساخت حیاتی با هر نوع تهدیدی از سوی دشمن سازگاری و تاب‌آوری داشته و امکان مدیریت بحران و رفع سریع قطعی‌ها در آن کاملاً فراهم است.

وی با تمجید از عملکرد سریع تیم‌های عملیاتی تصریح کرد: خوشبختانه در این حادثه شاهد بودیم که با همت و پای‌کار بودن مسئولان وزارت نیرو، کادر فنی و پرسنل زحمتکش این مجموعه، مشکلات پیش‌آمده با اقدامی جهادی، ایثارگرانه و در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف شد. لذا وظیفه خود می‌دانم کمال قدردانی و تشکر را از این مجموعه به دلیل اقدام به‌موقع و خنثی‌سازی اهداف دشمن ابراز نمایم.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به نادیده گرفتن خطوط قرمز ایران از سوی متجاوزان، تاکید کرد: با توجه به اینکه رژیم جنایتکار صهیونیستی و آمریکا به هشدارهای صریح داده‌شده توجهی نکردند، قطعاً نیروهای مسلح مقتدر ما قاطعانه و در زمان مناسب، جوابی درخور و پشیمان‌کننده به آن‌ها خواهند داد.

رئیس فراکسیون نظارت بر صنعت آب و برق مجلس  با هشدار نسبت به پیامدهای تقابل زیرساختی خاطرنشان کرد: دشمنان باید به خوبی بدانند که اگر راهبرد «جنگ تاسیساتی» را در پیش بگیرند، به دلیل آسیب‌پذیری‌های گسترده‌ای که دارند، این آن‌ها هستند که بیشترین خسارت و آسیب را متحمل خواهند شد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار