به گزارش خانه ملت، نشست سعید رحمت زاده با برخی از مدیران اتاق بازرگانی و فعالین اقتصادی با حضور پور حیدری مدیر کل صمت استان با هدف تبادل نظر، پیگیری و رفع مشکلات و پیشنهادات در خصوص شرکت ابریشم صومعه سرا برگزار شد.
این جلسه که به ابتکار رحمت زاده برگزار گردید، موضوعاتی از قبیل خرید پیله، واردات پیله و بررسی شرایط واردات برای تداوم فعالیت کارخانه بررسی گردید.
رحمتزاده در این جلسه پیشنهاد راهاندازی «انجمن ابریشم» را مطرح نمود که با استقبال حاضرین مواجه شد،تشکیل این انجمن میتواند باعث انسجام بخشی بیشتر در توسعه نوغانداری و رفع کاستی ها و چالش ها آن در استان گیلان گردد.
در این نشست که مدیر عامل شرکت ابریشم صومعه سرا نیز حضور داشتند، بر لزوم توسعه،تأمین نیازهای و توجه به معیشت کارکنان زحمتکش کارخانه، تأکید گردید و در پایان به جهت پیگیری موضوعات مطرح شده در این نشست برنامه ریزی شد تا جلسه ای تخصصی در محل کارخانه با همکاری اتاق بازرگانی برگزار گردد./
پایان پیام


نظر شما