عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، گفت: با واردات مناسب و ذخیره‌سازی مطلوب کالاهای اساسی، کشور حداقل تا شش ماه آینده در تأمین نیازهای اساسی با مشکل جدی مواجه نخواهد بود.

تأمین کالاهای اساسی تا ۶ ماه آینده تضمین است/ ذخایر روغن و نهاده‌ها مناسب است

عباس پاپی‌زاده عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم دزفول، در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به وضعیت ذخایر کالاهای اساسی در کشور اظهار داشت: پیش از آغاز جنگ، واردات بسیار مناسبی در حوزه کالاهای اساسی انجام شد و ذخیره‌سازی خوبی نیز صورت گرفت؛ به‌گونه‌ای که دست‌کم تا شش ماه آینده، در تأمین کالاهای اساسی مشکل جدی نخواهیم داشت.
وی افزود: در خصوص کالاهای اساسی مانند روغن نیز ذخیره‌سازی مناسبی انجام شده و این کالاها در نقاط مختلف و پراکنده کشور انبار شده‌اند تا در شرایط جنگی، کمتر در معرض آسیب قرار گیرند. این تدبیر، اقدام بسیار خوبی بوده و می‌تواند به پایداری عرضه کمک کند.
پاپی‌زاده با تأکید بر اهمیت نظارت بر بازار تصریح کرد: تنظیم بازار و نظارت بر توزیع و قیمت‌گذاری کالاهای اساسی از موضوعات مهمی است که هم اصناف و هم وزارت جهاد کشاورزی باید با دقت بیشتری آن را دنبال کنند تا آرامش بازار حفظ شود.
عضو هیات رئیسه مجلس همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت خوراک دام اشاره کرد و گفت: در این حوزه نیز برنامه‌ریزی خوبی انجام شده تا برای دوره جدید جوجه‌ریزی در صنعت مرغ، نهاده‌ها و خوراک مورد نیاز به‌موقع تأمین شود. به نظر می‌رسد در دوره پیش‌رو، جوجه‌ریزی متناسب با نیاز کشور انجام خواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به تدابیر اتخاذشده، امیدواریم روند تأمین و توزیع کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی بدون اختلال ادامه یابد و بازار در شرایط مطلوبی باقی بماند./
پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار