با پیگیری های انجام توسط رحمت زاده پروژه پل رودخانه پلنگ‌وَر ندامان صومعه سرا به اتمام رسید.

اتمام پروژه پل رودخانه پلنگ‌وَر ندامان صومعه سرا

به گزارش خانه ملت، پروژه احداث پل رودخانه پلنگ‌وَر در روستای ندامان بطول ۳۲ متر، از توابع بخش میرزاکوچک که از سال ۱۴۰۳ با تخصیص اعتبارات ملی، بنیاد مسکن  انقلاب اسلامی و اعتبارات تحت اختیار نماینده شهرستان صومعه‌سرا جان تازه‌ای گرفته بود، به اتمام رسید.

با اتمام عملیات اجرایی و تکمیل تمامی مراحل عمرانی، این پل در چند روز آینده طی مراسم رسمی افتتاح، به طور کامل در اختیار مردم روستای ندامان، روستاهای اطراف و بخش میرزاکوچک قرار خواهد گرفت.

پل ندامان که پیش‌تر به دلایل مختلف در وضعیت نیمه‌تمام باقی مانده بود، در دوره اخیر با حضورهای میدانی و پیگیری‌های مستمر دکتر رحمت‌زاده و تلاش‌های شبانه‌روزی عوامل اجرایی، دوباره فعال شد و با سرعت قابل‌توجه به سرانجام رسید.

شایان ذکر است در جریان تکمیل این پروژه، پیگیری‌های مستمر نماینده مردم شریف شهرستان صومعه‌سرا با تخصیص اعتبارات لازم و نیز همکاری و تلاش های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، نقشی تعیین‌کننده در رفع موانع عملیات اجرایی و تسریع در روند بهره‌برداری از پروژه ایفا کرد.

تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره، توسعه راه‌های روستایی و بهبود زیرساخت‌های عمومی از اولویت‌های اصلی رحمت‌زاده در حوزه فعالیت‌های عمرانی است که با بهره‌برداری از پل رودخانه پلنگ ور روستای  ندامان، گام دیگری در جهت رفع نیازهای زیرساختی شهرستان صومعه‌سرا برداشته شد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار