نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه مناطق مرزی و کریدور ها و توسعه تجارت مرزی نه فقط برای منطقه بلکه برای کل ایران ارزش آفرین است.

توسعه مناطق مرزی برای کل کشور ارزش آفرین است

به گزارش خبرنگار خانه ملت، حمیدرضا حاجی بابایی در جلسه شورای اداری شهرستان مرزی آستارا تاکید کرد: کریدور ها برای ما به شدت مهم است چرا که این مسیر گذرها هم اقتصاد را شامل می شود هم سیاست را و توسعه آن ابعاد مختلف را در بر میگیرد.

وی افزود: در مجلس حتماً به این موضوع دقت و توجه ویژه ای خواهد شد چرا که توسعه این مناطق و توسعه تجارت مرزی نه فقط برای منطقه  بلکه برای کل ایران ارزش آفرین است اما به دلیل تحریم های اقتصادی و جنگ تجاری آمریکا نتوانستیم از امکانات خود استفاده کنیم.

حاجی بابایی تأکید کرد: آمریکا ۴۷ سال با ما جنگید تا پرواز نکنیم و به دلیل تمدن هزاران ساله و اسلام و هوشمندی ملت ایران اگر این مانع ها ایجاد نشود دیگر در دنیا کسی به سراغ آمریکا نمی رود.

وی ادامه داد: رهبری شهید ما فرمودند ما به قله نزدیک شدیم و عده ای این را متوجه نشدند و قله های اقتصادی را مد نظر داشتند اما حقیقت این است که ما به قله قدرت منطقه ای و جهانی نزدیک شدیم و دنیا ایران را به عنوان یک ابر قدرت می شناسد که باید در برابر آن کرنش کرد .

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما آمادگی داریم با آمریکا مقابله نظامی کنیم ولی دائم ترامپ ضرب‌الاجل خود را تمدید می‌کند چرا که پذیرفته است با جنگ نمیتواند به اهداف خود برسد چرا که امروز قدرت اول ایران مردم هستند و نیروی‌های مسلح هم از همین مردم قوت گرفته اند.

وی با بیان اینکه امروز آمریکا در منطقه شکست خورده است گفت: یکی می‌گفت ژله بخور نگاهت می‌دارد و رندی پاسخ داد ژله اگر می‌توانست خود را نگه می‌داشت حالا آقایون کشورهای جنوبی خلیج فارس به آمریکایی پناه برده اند که خود را نمی‌ تواند نگه دارد و در این میان با مقاومت ما ۹۰ میلیون ایرانی احساس قدرت کردند .

حاجی بابایی تأکید کرد: امروز اگر می‌خواهیم گرانی ها حل شود و یا مشکلات عمرانی برطرف شود باید میدان را نگه داریم و با حضور مردمی نشان دهیم که ایران قدرتمند است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه رهبری ایران با یک حرکت آمریکا را سرجایش نشاند گفت : همه کشورهای اروپایی و منطقه دنبال این هستند در مورد تنگه هرمز با ما مذاکره کنند اما راه پیروزی نهایی این است که آمریکا را مجبور کنیم ۱۰ شرط ایران را امضا کند و بپذیرد برای همیشه به جنگ علیه ایران فکر نکند البته ما در عین حال که جنگ را دوست نداریم از آن ترسی نداریم و گاهی برای زندگی کردن باید جنگید و قطعا به پشتوانه این مردم در ادامه پیروزی بزرگ حاصل می شود، مردمی که باید به آنها افتخار کرد چرا که فهمیده ترین مردم دوران هستند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار