به گزارش خانه ملت، محمدرضا محسنی ثانی نماینده مردم سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد در مجلس با خانواده شهید والامقام پاسدار «محمد علیزاده» که در حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار به شهادت رسیده بود دیدار کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در این نشست با قدردانی از مجاهدت های خانواده شهدا گفت: در کنار دستاوردهای جنگرمضان و اذعان جهانیان به قدرت نظامی جمهوری اسلامی، مردم نیز با حضور پرشور و با صلابت خود در خیابان و موکبها وفاداری خود را به انقلاب اسلامی و حمایت از نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را در مقابله با دشمنان قسمخورده به نمایش گذاشتهاند.
گفتنی است؛ شهید وطن، پاسدار محمد علیزاده در جریان عملیاتهای نیروی هوافضای سپاه پاسداران در جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی جنایتکار در محل جزیره لاوان به شهادت رسیده بود.
دیدار با خانواده شهید سید رضا میردعوتی
این نماینده مردم در مجلس دوازدهم در ادامه با حضور در منزل شهید گرانقدر «سید رضا میردعوتی» از شهدای حملات وحشیانه اسرائیل و آمریکای جایتکار با خانواده این شهید دیدار و از آنها دلجویی کرد.

وی در این نشست با گرامیداشت یاد رهبر شهید انقلاب، فرماندهان شهید و مردم بیگناه در جنگ های اخیر، گفت: امروز به پشتوانه توانمندی نیروهای مسلح، ضربات مهلکی بر پیکره دشمن وارد شده و موازنه قدرت—به اذعان ناظران جهانی—به نفع ایران تغییر کرده است.
شهید «سید رضا میردعوتی» در پدافند نیروی هوایی امام حسن مجتبی علیه السلام در حین مبارزه و دفاع از میهن، به شهادت رسیده بود./
پایان پیام


نظر شما