عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه دولت باید متوجه شرایط جنگی و فشار اقتصادی که به مردم وارد آمده باشد، گفت: مدیریت وضعیت معیشتی مردم در شرایط جنگی از سوی دولت بسیار مهم است.

دولت فشار اقتصادی به مردم در وضعیت جنگی را مدیریت کند

فداحسین مالکی در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، در تشریح نشست هم اندیشی نمایندگان مجلس با بیان اینکه معاون وزیر امور خارجه در این جلسه نگاه ایران به تنگه هرمز را تبیین کرد، گفت: قرار است میان ایران و عمان کمیته حقوقی برای نحوه کنترل و مدیریت تنگه هرمز تشکیل شود که اتفاق خوبی است.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه دغدغه امروز مردم معیشت، گرانی کالاها و تورم است، اظهار داشت: نمایندگان معتقد بودند بخشی از مشکلات مربوط به این است که دولت به صورت کامل خود را بر اساس شرایط جنگی مدیریت نکرده است.

وی در ادامه مشکلات بازار و تورم را به دلیل عدم کنترل و نظارت دقیق دولت دانست و افزود: وضعیت جنگی امروز نیز مزید بر علت شده و فشار زیادی به زندگی مردم آمده است این در حالی است که اگر همین مردم نبودند و حضور میدانی و خیابانی نداشتند، ممکن بود کشور دچار چالش های بسیار بزرگی شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: مقرر شد در جلسات بعدی گزارشی از عملکرد دولت در حوزه معیشت مردم دریافت شود ضمن اینکه دولت و مجلس باید در این حوزه همکاری جدی داشته باشند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار