عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی ناحیه صنعتی «کلدوزخ» گفت: این پروژه با هدف اشتغال‌زایی برای جوانان بومی طراحی شده و با بهره‌برداری از آن، دست‌کم ۵۰۰ فرصت شغلی مستقیم در منطقه ایجاد خواهد شد.

ناحیه صنعتی «کلدوزخ» رنج بیکاری در ایذه را پایان می‌دهد / پیش‌بینی ایجاد ۵۰۰ شغل مستقیم

 به گزارش خانه ملت، فرشاد ابراهیم‌پور نماینده مردم ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون در مجلس شورای اسلامی در آیین کلنگ‌زنی ناحیه صنعتی «کلدوزخ» ایذه، این پروژه را حاصل یک کار تیمی و هماهنگ میان دستگاه‌های اجرایی دانست و گفت: تحقق این طرح بزرگ نتیجه یک کار مجاهدانه و هماهنگ است که طی آن ۲۰ هکتار از اراضی منابع ملی با همکاری جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و راه و شهرسازی به بخش صنعت واگذار شد.

وی با قدردانی از پیگیری‌های فرماندهی سپاه ناحیه و همکاری مجموعه‌های صمت و شهرک‌های صنعتی افزود: ایده ایجاد کارگاه‌های کوچک و زودبازده در این ناحیه، زمینه‌ساز تسریع در روند توسعه تولید محلی بوده است و امیدواریم این پروژه تا ۲۲ بهمن سال آینده به بهره‌برداری برسد و به مردم شریف ایذه تقدیم شود.

نماینده مردم ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم توجه به ظرفیت‌های بومی در واگذاری زمین‌های این ناحیه صنعتی تصریح کرد: با توجه به استقبال سرمایه‌گذاران، انتظار جدی ما این است که اولویت واگذاری اراضی با جوانان مستعد و کارآفرینان بومی منطقه باشد تا منافع این طرح مستقیماً به مردم ایذه بازگردد.

ابراهیم‌پور هدف اصلی اجرای این پروژه را حل معضل دیرینه بیکاری عنوان کرد و گفت: آرزوی ما این است که این کلنگ‌زنی، آغازی بر پایان رنج خانواده‌هایی باشد که از بیکاری فرزندان خود در فشار هستند. برآورد ما ایجاد ۵۰۰ شغل مستقیم تا پایان سال ۱۴۰۶ در این ناحیه صنعتی است. توسعه ایذه با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی و حمایت از جوانان بومی محقق خواهد شد و این مسیر با جدیت ادامه خواهد یافت./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار