محمد بیات در گفتوگو با خبرنگار خانه ملت در واکنش به اظهارات رییس جمهور آمریکا مبنی بر اینکه آنها اجازه نخواهند داد جمهوری اسلامی به سلاح هسته ای دست یابد، گفت: ترامپ قمارباز و نتانیاهو فاسد بدانند که با طرح موضوعات غیرواقعی و دروغین، نمی توانند به ایران قوی آسیبی وارد کنند.
عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: رییس جمهور ایالات متحده به خوبی می داند که نظم نوین جهانی با ابرقدرتی جمهوری اسلامی ایران در حال شکل گیری است و سرعت تحقق این امر نیز روز به روز شدت می یابد.
وی افزود: در کتاب "نبرد من" که از سوی هیتلر نگارش شده، به مسئله دروغ پردازی برای رویارویی با طرف های درگیری تاکید زیادی شده لذا ترامپ نیز بر اساس این رویکرد هیتلر اقدام می کند؛ تاجایی که خودش هم دروغ هایش را باور می کند و در رویاهایش غرق می شود.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رییس جمهور عصبانی آمریکا در باتلاقی گیر کرده که صهیونیست های غاصب برایش تدبیر کردند لذا اکنون نیز بر اساس نقشه های آنان پیش می رود و موضوعات ضدایرانی را مطرح می کند که صهیونیست ها برایش دیکته گفته اند.
بیات خاطرنشان کرد: این مهم در حالیست که افکار عمومی دنیا دیگر فریب سیاسی کاری ها و دروغ پردازی های ترامپ و دیگر همراهانش مانند نتانیاهو را نمی خورند؛ به عبارتی همگان دریافته اند که آمریکایی ها و صهیونیست ها با طرح مسائلی مانند سلاح هسته ای و ... صرفا می خواهند افکار عمومی را منحرف کنند تا بتوانند از این طریق، به اهدافشان برسند./
پایان پیام


نظر شما