به گزارش خانه ملت، حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه ای رئیس قوه قضائیه به دنبال انتخاب دکتر محمدباقر قالیباف به ریاست مجلس در اجلاسیه سوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، پیام تبریکی در فضای مجازی صادر کرد.
پیام رئیس دستگاه قضا به شرح زیر است:
به برادرم محمدباقر قالیباف که مدیری جهادی و نستوه و میداندیده است، خدا قوت گفته و انتخاب مجدد او به ریاست مجلس با آرای اکثریت نمایندگان را تبریک میگویم. دکتر قالیباف، حقاً و انصافاً در جنگهای ۱۲روزه و رمضان و پس از آن، در عرصههای «میدان» و «دیپلماسی» جهاد کرد. وفق فرمایشات امامین انقلاب، مجلس در رأس امور و ریلگذار کشور است.
قوه قضاییه آماده است بیش از گذشته با مجلس شورای اسلامی و نمایندگان محترم آن، همکاری و مساعدت داشته باشد. در دوره اخیر بیشترین سطح تعامل میان بخشهای مختلف دستگاه قضا و نمایندگان مجلس برقرار شد؛ با این وجود ما کماکان معتقدیم که امکان گسترش هر چه بیشتر سطح تعاملات میان قوای قضائیه و مقننه وجود دارد./
پایان پیام


نظر شما