عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: مجلس از برنامه‌هایی که به کاهش هدررفت منابع، ارتقای بهره‌وری و تقویت زیرساخت‌های تولید منجر شوند، حمایت می‌کند.

تبدیل صرفه‌جویی از توصیه به مسئولیت اجتماعی ضروری است

علی حدادی عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به نتایج پویش «نبض انرژی» اظهار کرد: یکی از خلأهای جدی در حوزه انرژی، کم‌توجهی به فرهنگ مصرف است. در حالی که بخش مهمی از ناترازی‌های موجود با اصلاح الگوی مصرف و افزایش آگاهی عمومی قابل مدیریت است.

نماینده مردم ساوجبلاغ، طالقان، چهارباغ و نظرآباد در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: ارزش طرح‌هایی مانند «نبض انرژی» در این است که موضوع صرفه‌جویی را از یک توصیه مقطعی به یک مسئولیت اجتماعی تبدیل می‌کنند. زمانی که مردم بدانند کاهش مصرف آن‌ها می‌تواند به حفظ تولید، اشتغال و توسعه اقتصادی کشور کمک کند، مشارکت بیشتری خواهند داشت.

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به ارتباط مستقیم مدیریت مصرف با بخش صنعت، یادآور شد: در سال‌های اخیر بسیاری از واحدهای تولیدی به دلیل محدودیت‌های انرژی با مشکلاتی مواجه شده‌اند. هر اقدامی که بتواند از فشار بر شبکه انرژی بکاهد، در واقع به تقویت تولید ملی کمک کرده است.

وی تاکید کرد: نکته قابل توجه در این پویش، استفاده از ظرفیت آموزش، اطلاع‌رسانی و انگیزه‌بخشی به جای رویکردهای دستوری است. این تجربه می‌تواند الگویی برای سایر حوزه‌ها نیز باشد؛ چراکه توسعه پایدار بدون همراهی مردم امکان‌پذیر نیست.

حدادی با تاکید بر ضرورت حمایت از طرح‌های بهره‌وری انرژی خاطرنشان کرد: مجلس از برنامه‌هایی که به کاهش هدررفت منابع، ارتقای بهره‌وری و تقویت زیرساخت‌های تولید منجر شوند حمایت می‌کند و معتقدیم باید زمینه گسترش چنین الگوهای موفقی در سراسر کشور فراهم شود.

حدادی در پایان بیان کرد: امروز مدیریت مصرف دیگر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت ملی است و هر اقدامی که بتواند این فرهنگ را در جامعه نهادینه کند، به امنیت انرژی و آینده اقتصادی کشور کمک خواهد کرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار