نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس گفت: زیرساخت های مخابراتی با نصب و تجهیز ۱۳ سایت در شهرستان بهار در حال توسعه است.

افتتاح دکل مخابراتی روستای کریم آباد با ۸ میلیارد تومان اعتبار/ توسلی:توسعه زیرساخت های مخابراتی با نصب و تجهیز ۱۳ سایت در شهرستان بهار

به گزارش خانه ملت، در اقدامی با حضور فتح اله توسلی، نماینده مردم بهار و کبودراهنگ، حجت الاسلام طهماسبی امام جمعه  صالح آباد، لشکری آزاد فرماندار شهرستان بهار، مدیرکل ارتباطات و زیرساخت استان و دیگر مسئولین دکل مخابراتی روستای کریم آباد با اعتباری بالغ بر ۸ میلیارد تومان  به افتتاح رسید.

توسلی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های ارتباطی گفت: در راستای ارتقای کیفیت ارتباطات مردمی و سهولت در دسترسی به خدمات مخابراتی، تاکنون ۱۳ سایت ارتباطی در سطح شهرستان بهار نصب و تجهیز شده است.

روستای کریم‌آباد که سال‌ها با مشکلات جدی آنتن‌دهی و ضعف سرعت اینترنت مواجه بود و این موضوع موجب گلایه و نارضایتی اهالی شده بود،اکنون با تکمیل این پروژه، ارتباط پایدار و پرسرعت برای ساکنان فراهم شده و رضایت عمومی اهالی افزایش یافته است.  

مردم این روستا در گفت‌وگو با ما ضمن ابراز خوشحالی از رفع این مشکل، از پیگیری‌های مستمر  توسلی و همکاری مسئولان شهرستان قدردانی کردند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار