نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم پشتیبانی مالی دولت از آزادراه تبریز-ارومیه، بر لزوم نظارت مستمر مسئولان اجرایی استان بر این پروژه تأکید کرد و گفت: با وجود عدم واریز منابع دولتی، سرمایه‌گذار با تکیه بر توان خود عملیات عمرانی را با پیشرفت مناسب پیش برده است.

عدم حمایت مالی دولت از پروژه مشهود است / مسئولان اجرایی استان در انجام وظایف نظارتی کوشا باشند

به گزارش خبرنگار خانه ملت، علیرضا نوین در تشریح بازدید از قطعه سوم احداث آزادراه ۱۶۸ کیلومتری ارومیه به تبریز گفت: قطعه یک و دو آزادراه در محدوده آذربایجان‌غربی قرار دارد که با پیشرفت خوبی درحال اجراست و مابقی قطعات به‌طول ۱۲۰ کیلومتر در حوزه استحفاظی آذربایجان‌شرقی است که تا به امروز در قطعات ۳ و ۶ فعالیت چشمگیری شده است.

وی با بیان اینکه قطعه ۳ از عوارضی آزادراه ارومیه آغاز و به محدوده خاصبان منتهی می‌شود، عنوان کرد: با بهره‌برداری از قطعه ۳ آزادراه جاده فعلی از ۳۰ کیلومتر به ۱۷ کیلومتر کاهش می‌یابد و ضمن کاهش ۱۳ کیلومتری مسیر، پیچ‌های خطرناک در مسیر گمیچی و سرای نیز حذف می‌شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم پشتیبانی مالی دولت از پروژه در سال جاری، تصریح کرد: این پروژه ۶۰ درصد با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و ۴۰ درصد با پشتیبانی مالی دولت اجرایی گردد و تا به امروز علیرغم عدم واریز منابع دولتی، مشارکت‌کننده با تعصب و اتکاء به خود، عملیات عمرانی در آزادراه را پیش برده است.

وی با انتقاد از عدم بازدید میدانی مسئولین اجرایی استان از قطعه سوم آزادراه، متذکر شد: استاندار و معاون عمرانی ایشان بازدیدهای مستمری از پروژه‌ها داشته باشند و از نزدیک در جریان روند پیشرفت و موانع احتمالی قرار گیرند تا از وزارت‌خانه‌های متولی پیگیر گره‌گشایی مسایل شوند.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با تمجید از فعالیت سرمایه‌گذار پروژه در طول جنگ رمضان، اظهار کرد: قطعه سوم با پیشرفت خوبی درحال اجراست و تونل ۲۳۰۰ متری دوبانده نیز با دستگاه‌های جانبو دریل، پیکور، بیل مکانیکی ۳۵۰ تنی به روش انفجار حفاری می‌شود که تا به امروز ۴۰۰ متر این تونل‌ها به صورت رفت و برگشت اجرا شده است.

وی با اشاره به تاثیر بهره‌برداری از این آزادراه در کاهش مسیر تبریز-ارومیه و گردشگری دریاچه ارومیه، افزود: متاسفانه در قطعه شش پروژه، تملک و رفع معارض بعد گذشت یک سال از طرح مسئله توسط مسئولین اجرایی صورت نگرفته است. با تکمیل قطعات ۳ و ۶ اجرای قطعات ۴ و ۵ پروژه به‌دلیل نبود تونل و حفاری، با سرعت بیشتری قابل اجرا خواهد بود.

نوین در حاشیه حضور در محل قطعه ۳ آزادراه ارومیه - تبریز، ضمن بازدید از روستاهای آق‌گنبد و سرای و گمیچی، بار دیگر بر ضرورت بازدید مسئولین استان از این پروژه تاکید کرد و گفت: ما از طریق کمیسیون عمران مجلس پیگیر رفع موانع و تسهیل‌گری هستیم اما مسئولین اجرایی نیز در عمل به وظایف‌شان کوشا باشند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار