نماینده مردم کاشان در مجلس، موضوع تأمین اعتبار بیمارستان‌های کاشان و آران و بیدگل را در دیدار با معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیگیری کرد.

پیگیری تأمین اعتبار بیمارستان‌های کاشان و آران و بیدگل توسط معینی در دیدار با معاون وزیر بهداشت

به گزارش خانه ملت؛ مصطفی معینی نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی با مهندس موهبتی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار فرمانداران کاشان و آران و بیدگل، رئیس و معاون دانشگاه علوم پزشکی کاشان و رؤسای انجمن خیرین سلامت کاشان و بیمارستان شهید بهشتی کاشان نیز حضور داشتند.

در این نشست، موضوع تأمین اعتبار و بودجه دانشگاه علوم پزشکی کاشان مورد بررسی قرار گرفت و بر تسریع در تخصیص منابع مالی برای تقویت زیرساخت‌های درمانی منطقه با اولویت بیمارستان‌های بقیة الله الاعظم و شهید بهشتی کاشان، امام حسن مجتبی(ع) و ثامن‌الحجج آران و بیدگل تأکید شد. /

پایان پیام 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار