نماینده مردم اهواز در مجلس، با اشاره به رفع مشکلات فنی تولید آسفالت و بازگشت این طرح به مرحله اجرا، گفت: تکمیل عملیات آسفالت‌ریزی در کوی شهید چمران شهرستان کارون گامی در جهت بهبود زیرساخت‌های شهری و پاسخگویی به مطالبات به‌حق شهروندان مناطق کم‌برخوردار استان است.

 تکمیل عملیات آسفالت‌ریزی در مناطق محروم کوی شهید چمران شهرستان کارون

به گزارش خانه ملت، محمد امیر از عملیات طرح آسفالت‌ریزی در منطقه محروم کوی شهید چمران شهرستان کارون خبر داد و گفت: این طرح که به دلیل اختلال در روند تولید آسفالت با وقفه مواجه شده بود پس از رفع مشکلات فنی، بار دیگر وارد مرحله اجرا شد و با نظارت کارشناسان سازمان عمران و بازآفرینی شهری به سرانجام رسید.

عضو کمیسیون اصل نود قانون اساسی با تاکید بر ضرورت توجه به مناطق کم‌برخوردار استان اظهار کرد: کوی شهید چمران شهرستان کارون از جمله مناطق کمتر برخوردار استان است و ساکنان این منطقه سال‌ها با مشکلات ناشی از نبود آسفالت مناسب و استاندارد مواجه بودند.

وی افزود: تکمیل این طرح گامی در جهت پاسخگویی به مطالبات به‌حق شهروندان و بهبود زیرساخت‌های شهری این منطقه است و پیگیری برای اجرای طرح‌های عمرانی مشابه در سایر معابر و مناطق کم‌برخوردار با جدیت ادامه خواهد داشت./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار