عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، انتصاب سردار رضایی به عنوان نماینده مقام معظم رهبری در شعام را گامی استراتژیک برای بازطراحی ظرفیت‌های نظامی و امنیتی کشور دانست و گفت: ویژگی‌های منحصربه‌فرد ایشان در تعامل با افکار عمومی و تجربه عملیاتی، یادآور دوران درخشان فعالیت‌های شهید لاریجانی در این نهاد راهبردی خواهد بود.

تخصص نظامی و دیپلماسی عمومی سردار رضایی موجب تحول در شورای عالی امنیت ملی می‌شود

علاءالدین بروجردی، در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به انتصاب دکتر محسن رضایی به عنوان نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی، ضمن قدردانی از تلاش‌های محمدباقر ذولقدر، دبیر پیشین این شورا، اظهار کرد: با ورود سردار رضایی به این نهاد راهبردی، شورای عالی امنیت ملی وارد مرحله‌ای نوین و تحولی از فعالیت‌های خود خواهد شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ضرورت تبیین سیاست‌های امنیتی در فضای عمومی را از ویژگی‌های منحصربه‌فرد سردار رضایی عنوان کرد و افزود: توانایی دبیر شورای عالی امنیت ملی در برقراری ارتباط مؤثر با افکار عمومی و سخن گفتن با ملت، یک ضرورت جدی و تأثیرگذار است.

وی با اشاره به سوابق چندین دهه سردار رضایی در عرصه‌های نظامی و امنیتی، به‌ویژه تجربه عملیاتی در جنگ تحمیلی و مواجهه مستقیم با بحران‌های تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی، یادآور شد: این ویژگی ایشان یک مزیت بسیار مهم است چرا که این توانمندی موجب می‌شود تا تهدیدات را نه از دیدگاه تئوریک، بلکه از منظر عملیاتی ارزیابی کنند.

نماینده مردم لارستان، خنج و گراش در مجلس شورای اسلامی همچنین بازطراحی ظرفیت‌های نظامی و امنیتی برای فعالیت‌ ارگان‌های دفاعی با توجه به تجربیات ایشان را از دیگر توانمندی‌های ایشان برشمرد و گفت: وجود سردار رضایی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی این امر را محقق خواهد کرد.

بروجردی در پایان با اشاره به خدمات ارزنده شهید لاریجانی در شورای عالی امنیت ملی گفت: به نوعی می‌توان گفت سردار رضایی جای خالی شهید لاریجانی را در این نهاد پر خواهند کرد و تمامی فعالیت‌های ایشان یادآور دوران درخشان فعالیت‌های این شهید بزرگوار در شعام خواهد بود./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار