نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس با اشاره به پیگیری مطالبات مردم این حوزه انتخابیه، از راه‌اندازی جایگاه CNG در شهرستان زیرکوه، ساخت کارخانه داروسازی در خراسان جنوبی و پیگیری تعیین قیمت زرشک متناسب با منافع زرشک‌کاران خبر داد.

راه‌اندازی جایگاه CNG و ساخت کارخانه داروسازی در خراسان جنوبی پیگیری شد/ قیمت زرشک امسال به نفع کشاورزان تعیین می‌شود

سلمان اسحاقی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت، با تشریح پیگیری‌های انجام‌شده برای رفع مشکلات حوزه انتخابیه، گفت: یکی از مطالبات مردم زیرکوه، دسترسی به جایگاه سوخت CNG است که راه‌اندازی این جایگاه پیگیری شده و به‌زودی وارد مرحله اجرا خواهد شد.

وی افزود: در حوزه اقتصادی و کشاورزی نیز موضوع قیمت‌گذاری زرشک مورد توجه قرار گرفته و تلاش می‌کنیم قیمت محصول امسال به‌گونه‌ای تعیین و اعلام شود که منافع زرشک‌کاران و تولیدکنندگان این محصول را تأمین کند.

نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس دوازدهم، ادامه داد: ایجاد کارخانه داروسازی در خراسان جنوبی نیز از دیگر موضوعاتی است که پیگیری شده و اجرای آن می‌تواند علاوه بر ایجاد ظرفیت تولید در حوزه دارو، زمینه اشتغال و توسعه اقتصادی استان را فراهم کند.

اسحاقی همچنین با اشاره به استمرار فعالیت مجلس در شرایط جنگی، گفت: وظایف قانون‌گذاری و نظارتی مجلس در این شرایط نیز با قوت دنبال شد و پیگیری مطالبات مردم و مسائل حوزه‌های انتخابیه تعطیل‌بردار نیست./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار