عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بر استفاده از تجربیات اجلاس جهانی مبارزه با فساد و پولشویی در اصلاح قانون پولشویی کشور تاکید کرد.

الهام آزاد

به گزارش خانه ملت به نقل از  مرکز رسانه، بین‌الملل و نظارت عمومی دیوان محاسبات کشور، الهام آزاد، نماینده مجلس شورای اسلامی در حاشیه نوزدهمین اجلاس جهانی مبارزه با فساد و  پولشویی در تانزانیا، گفت: در این نشست موضوعات مهمی در حوزه مبارزه با فساد و پولشویی مطرح شد که می‌تواند در سیاست‌گذاری اقتصادی، قانون‌گذاری و تقویت سازوکارهای نظارتی مورد استفاده قرار گیرد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه می توان از مباحث مطرح‌شده و تجارب سایر کشورها در خصوص سامانه شناسایی احکام مشکوک، اتصال پایگاه های اطلاعاتی و ردیابی دارایی های حاصل از جرم در نظارت و تدوین احکام بودجه ای استفاده کرد؛ افزود: یکی از موضوعاتی که لازم است پیگیری شود، اصلاح قانون مبارزه با پولشویی با هدف افزایش کارآمدی و کاربردی‌تر شدن آن است.

نماینده مردم نائین و خور و بیابانک در مجلس شورای اسلامی در پایان از دیوان محاسبات کشور برای فراهم کردن شرایط حضور نمایندگان مردم در این نشست و استفاده از تجربیات و مباحث تخصصی آن قدردانی کرد. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار