نماینده مردم بجنورد و مانه در مجلس شورای اسلامی از اختصاص ۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح آسفالت محور یموق به کهنه‌جلگه و ۲۱ میلیارد تومان برای حوزه آب کهنه‌جلگه خبر داد.

اختصاص ۴۶ میلیارد تومان اعتبار برای آسفالت محور یموق ـ کهنه‌جلگه و حوزه آب کهنه‌جلگه

به گزارش خبرنگار خانه ملت، محمدمهدی شهریاری، عضو مجمع نمایندگان خراسان شمالی در مجلس شورای اسلامی، از اختصاص ۲۵ میلیارد تومان از محل بودجه نمایندگان برای اجرای طرح آسفالت محور یموق به کهنه‌جلگه خبر داد.

وی با بیان اینکه توسعه راه‌های روستایی و بهبود مسیرهای ارتباطی از نیازهای مهم مناطق محروم شهرستان مانه است، افزود: اجرای این طرح می‌تواند دسترسی مردم منطقه به خدمات و امکانات را بهبود بخشد.

نماینده مردم بجنورد و مانه در مجلس با اشاره به وضعیت بخش شیرین‌سو اظهار کرد: این بخش از محروم‌ترین نقاط شهرستان مانه است و باید برای رفع کمبودها و توسعه زیرساخت‌های آن توجه بیشتری صورت گیرد.

شهریاری همچنین از اختصاص ۲۱ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه آب کهنه‌جلگه خبر داد و گفت: تأمین آب پایدار یکی از نیازهای اساسی مردم منطقه است و باید اجرای طرح‌های مرتبط با آن با جدیت دنبال شود.

وی ابراز امیدواری کرد: با اهتمام بیشتر مسئولان و تداوم حمایت‌های دولت، بخشی از کمبودهای زیرساختی مانه جبران شود و توسعه مناطق محروم این شهرستان شتاب بیشتری بگیرد./  

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار