سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور در مجلس از موافقت این کمیسیون با تحقیق و تفحص از عملکرد دستگاه‌های اجرایی مدیریت پسماند زباله در استان گیلان و شهرستان رشت به ویژه منطقه سراوان طی ۱۰سال اخیر خبر داد.

موافقت کمیسیون امور داخلی کشور با تحقیق و تفحص از مدیریت پسماند سراوان

ولی الله بیاتی سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به نشست صبح امروز(دوشنبه، ۹ شهریور) این کمیسیون اظهار داشت: در این نشست دو موضوع مورد بررسی قرار گرفت که اولین آن، تحقیق و تفحص از استانداری زنجان بود.

رد تحقیق و تفحص از استانداری زنجان با رأی اعضای کمیسیون

وی ادامه داد: در این نشست که استاندار زنجان و معاون مربوطه نیز حضور داشت، نماینده درخواست کننده موضوع تحقیق و تفحص، دلایل خود را بیان کرد و اکثر موارد مطروحه مربوط به بازه زمانی ۴ تا ۵ سال گذشته بود که با دفاع استاندار و اظهار نظر نمایندگان، موضوع به رای گیری نهایی گذاشته شده و با رای اعضای کمیسیون، تحقیق و تحفص از استانداری زنجان رد شد.

این نماینده مجلس در دوره دوازدهم اضافه کرد: موضوع دوم بحث تحقیق و تفحص از عملکرد دستگاه های اجرایی مدیریت پسماند زباله در استان گیلان و شهرستان رشت به ویژه منطقه سراوان طی ده سال اخیر بود که در این خصوص معاون عمرانی وزیر کشور و معاون عمرانی استانداری گیلان در نشست کمیسیون حاضر شدند.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس بیان کرد: نماینده درخواست کننده دلایل موضوع تحقیق و تفحص را بیان کرد و با توجه به اینکه موضوع پسماند یکی از نگرانی های نمایندگان مجلس بوده، پیشنهاداتی توسط اعضای کمیسیون صورت گرفت که یکی از آنها تشکیل کارگروه و پیگیری آن در سطح کلان کشور بود.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس ادامه داد: در ادامه نشست، با توجه به اینکه نماینده درخواست کننده موضوع تحقیق و تفحص از پاسخ های مطرح شده اقناع نشد، موضوع به رای گذاشته شد و اعضای کمیسیون به تحقیق و تفحص از عملکرد دستگاه های اجرایی مدیریت پسماند زباله در استان گیلان و شهرستان رشت به ویژه منطقه سراوان طی ده سال اخیر رای مثبت دادند تا ادامه فرایند آن در صحن پیگیری شود و نمایندگان موضوع را تعیین تکلیف کنند. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار