چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۴
کد مطلب: ۴۲۳۶۹۷

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با حمایت از طرح مقابله با نفوذ گفت: مقابله با نفوذ به معنای قطع ارتباط با جهان نیست.

مقابله با نفوذ، قطع ارتباط با جهان نیست

سعید رحمت‌زاده در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، در خصوص طرح مقابله با نفوذ بیگانگان به تجربه کشورهای مختلف در این حوزه اشاره و اظهار کرد: مقابله با نفوذ و مداخله خارجی موضوعی است که در بسیاری از کشورهای دنیا سابقه قانونی و اجرایی دارد و کشورهایی مانند آمریکا، انگلیس، فرانسه و استرالیا نیز برای صیانت از منافع و امنیت ملی خود، قوانین و سازوکارهای مشخصی در این زمینه پیش‌بینی کرده‌اند.

وی افزود: بنابراین اینکه جمهوری اسلامی ایران نیز برای ساماندهی و شفاف‌سازی این حوزه، چارچوب قانونی مشخصی داشته باشد، اقدامی غیرمتعارف نیست؛ بلکه می‌تواند در جهت تقویت نظم حقوقی، شفافیت و صیانت از منافع ملی باشد.

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس تأکید کرد: اولویت اجرای این قانون باید متوجه اشخاص، نهادها و مجموعه‌هایی باشد که به دلیل جایگاه و مسئولیت خود، ظرفیت اثرگذاری بیشتری بر تصمیمات و فرآیندهای حساس کشور دارند. در مورد عموم شهروندان نیز اصل باید بر شفافیت و رعایت قانون باشد، نه ایجاد محدودیت برای ارتباطات و فعالیت‌های عادی و قانونی.

رحمت‌زاده خاطرنشان کرد: این طرح ماهیتی تخصصی، فنی و پیشگیرانه دارد و هدف آن بستن راه ارتباط با دنیا نیست؛ بلکه تلاش می‌کند مرز میان ارتباط سالم و قانونی با خارج از کشور و مداخله و نفوذ بیگانگان در امور داخلی ایران را به‌صورت روشن و قابل اجرا مشخص کند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت: جمهوری اسلامی ایران برای حفظ استقلال، امنیت و منافع ملی خود نیازمند چارچوبی شفاف و دقیق در این حوزه است و تصویب قانون مقابله با نفوذ می‌تواند ضمن رفع خلأهای قانونی موجود، زمینه برخورد مؤثرتر و قانونی با مداخلات خارجی و صیانت از استقلال فرآیند تصمیم‌گیری کشور را فراهم کند./

پایان پیام 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار