نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس با اشاره به ضرورت شکل‌گیری هم‌افزایی میان نخبگان، گروه‌های مردمی و مسئولان گفت: کار جزیره‌ای و موازی‌کاری تنها موجب هدررفت منابع کشور می‌شود.

کار جزیره‌ای منجر به هدررفت منابع می‌شود / حدود ۱۰۰ همت سموم انبارشده به چرخه بازگشت

به گزارش خبانه ملت، نشست اعضای مجمع مشورتی «نظام‌مسائل» استان البرز با حضور علیرضا عباسی، نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد و نایب کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، برگزار شد. در این جلسه، پیرامون اهمیت هم‌افزایی نخبگان، تبدیل نظام‌مسائل به خروجی‌های عملیاتی، و پیگیری پروژه‌های کلان استانی و ملی بحث و تبادل نظر شد.

عباسی با اشاره به ضرورت شکل‌گیری هم‌افزایی میان نخبگان، گروه‌های مردمی و مسئولان تصریح کرد: کار جزیره‌ای و موازی‌کاری تنها موجب هدررفت منابع کشور می‌شود. نظام‌مسائل استان و کشور زمانی به نتیجه مطلوب می‌رسد که در قالب یک جریان متفق‌القول و هماهنگ پیگیری شود تا مدیران و ارکان اجرایی کشور برای حل آن‌ها متقاعد شوند.

نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد با ذکر نمونه‌ای عینی از پیگیری مسائل استان، به ماجرای انبار سموم کشاورزی تاریخ‌مصرف‌گذشته در کرج (مربوط به ۵۵ سال پیش) اشاره کرد و گفت: با پیگیری شرکت‌های دانش‌بنیان و همراهی دستگاه‌های ذی‌ربط، این سموم خطرناک که قرار بود هزینه‌ای برای امحا داشته باشند، به چرخه مصرف بازگردانده شدند و قریب به ۱۰۰ همت منابع مالی در خزانه دولت حفظ شد؛ این در حالی است که پیش‌تر این‌گونه مسائل روی زمین مانده بود.

نائب رئیس کمیسیون کشاورزی به دستاوردهای کلیدی سال‌های اخیر در استان البرز اشاره کرده و افزود:با وحدت‌رویه مسئولان استانی، زندان رجایی‌شهر  که تبعات اجتماعی زیادی برای منطقه داشت، تخلیه و محوطه آن برای توسعه فضای آموزشی و استقرار «دانشگاه فرهنگیان» اختصاص یافت.

وی ادامه داد: حقابه استان از سدها از ۵۵ میلیون مترمکعب به ۱۱۰ میلیون مترمکعب افزایش یافت تا با کاهش برداشت از سفره‌های زیرزمینی، جلوی پدیده خطرناک «فرونشست زمین» گرفته شود. همچنین جذب اعتبارات و تعریف پروژه‌های بزرگ آبی و برقی (نظیر ساخت مخازن متعدد، تصفیه‌خانه‌ها و پست‌های برق) با جدیت دنبال شد.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با تأکید بر جایگاه نظارتی و قانون‌گذاری مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: برای اینکه مجلس به معنای واقعی کلمه در «رأس امور» باشد، نیازمند تخصصی شدن کمیسیون‌ها و حضور افراد متخصص (در حوزه‌های کشاورزی، اقتصاد، عمران و...) هستیم. این مهم محقق نمی‌شود مگر با کنشگری آگاهانه و انتخاب درست نخبگان و تشکل‌ها پیش از برگزاری انتخابات ها.

در پایان این نشست، ضمن تأکید بر لزوم مباحثه کارشناسی طرح‌ها در کارگروه‌های تخصصی دفتر، بر استمرار جلسات هم‌اندیشی با نخبگان و تشکل‌های مردمی تأکید شد تا با هم‌افزایی همه‌جانبه، مشکلات و مطالبات به حق مردم در حوزه‌های مختلف استانی و ملی به سرانجام برسد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار