رئیس هیأت پارلمانی ایران در دیدار رئیس کمیته دفاع، کشور و امور خارجه شورای ملی فدرال امارات با تأکید بر تاریخی و ماندگار بودن همسایگی کشورها، گفت: ایران و کشورهای منطقه دارای نگرانی‌ها و منافع مشترکی هستند که باید از طریق گفت‌وگو مدیریت شود.

جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران امنیت منطقه را بر هم زد/ رویکرد ایران همکاری با همسایگان است

به گزارش خبرنگار اعزامی خانه ملت به تانزانیا، منوچهر متکی رئیس هیأت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران در حاشیه یکصد و پنجاه و سومین اجلاس اتحادیه بین‌المجالس جهانی(IPU) در آروشا با النعیمی رئیس کمیته دفاع، کشور و امور خارجه شورای ملی فدرال امارات متحده عربی دیدار و گفت و گو کرد.

متکی در این دیدار با تأکید بر تاریخی و ماندگار بودن همسایگی کشورها، گفت: ایران و کشورهای منطقه دارای نگرانی‌ها و منافع مشترکی هستند که باید از طریق گفت‌وگو مدیریت شود.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با اشاره به روابط دیرینه ایران و امارات اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران خواهان تداوم روابط اقتصادی و تجاری با امارات است و انتظار ندارد شرایط پس از جنگ به تنش میان کشورهای منطقه منجر شود.

وی در ادامه با یادآوری اینکه جنگ تحمیلی ناشی از اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران بود که امنیت منطقه را به هم زد، گفت: جمهوری اسلامی ایران در چارچوب دفاع مشروع از تمامیت ارضی و منافع ملی خود دفاع کرد. اکنون نیز ایران نمی‌خواهد از جنگ به‌عنوان اهرمی برای ایجاد تنش با کشورهای منطقه استفاده کند، بلکه خواهان همزیستی و همکاری با همسایگان است.

رئیس شورای اجرایی اتحادیه بین المجالس جهانی(IPU) در مجلس در پایان سخنان خود با اشاره به حضور نظامی آمریکا و انگلیس در منطقه، خاطرنشان کرد: نمی‌توان درباره آزادی کشتیرانی و امنیت منطقه سخن گفت، بدون آنکه به ریشه‌های ناامنی و منشأ تنش‌ها توجه شود.

رئیس کمیته دفاع شورای ملی فدرال امارات: ظرفیت افزایش حجم تبادلات تجاری با ایران تا ۵۰ میلیارد دلار وجود دارد

در ادامه این دیدار، النعیمی با ابراز خرسندی از دیدار با متکی و هیأت پارلمانی ایران اظهار کرد: مایه خوشحالی است که با یکی از ستون‌های دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران دیدار می‌کنم

وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر سطح روابط تجاری امارات با ایران حدود ۴ میلیارد دلار است که رضایت‌بخش نیست، گفت: ما می‌توانیم این رقم را به ۵۰ میلیارد دلار افزایش دهیم

النعیمی در ادامه با اشاره به سفرهای متعدد خود به ایران و تلاش مستمر برای گسترش روابط دوجانبه، گفت: نتیجه این رفت و آمدها افزایش سطح روابط دو کشور بود.

رئیس کمیته دفاع، کشور و امور خارجه شورای ملی فدرال امارات متحده عربی در پایان تأکید کرد: اجازه نمی‌دهیم هیچ طرفی از زمین و آسمان ما علیه ایران استفاده کند.

در پایان این دیدار، طرفین بر ضرورت تداوم گفت‌وگوهای دوجانبه، تقویت روابط پارلمانی و اقتصادی و مدیریت مسائل و نگرانی‌های مشترک منطقه‌ای تأکید کردند.

به گزارش خانه ملت، عبدالحسین روح الامینی عضو کمیسیون برنامه و بودجه و نماینده مردم تهران، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون اقتصادی و نماینده مردم تنکابن، علی اصغر باقرزاده عضو کمیسیون بهداشت و نماینده مردم بابلسر و فتح الله توسلی سخنگوی کمیسیون اقتصادی و نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس از دیگر اعضای هیأت پارلمانی اعزامی کشورمان به تانزانیا هستند./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار