نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در قوه مقننه در دیدار با معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، خواستار تسریع در تکمیل جاده سمنان به فیروزکوه شد.

درخواست گلرو از معاون وزیر راه برای تسریع در تکمیل جاده سمنان به فیروزکوه 

به گزارش خانه ملت، عباس گلرو نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در قوه مقننه و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید بازوند معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور از جاده سمنان - فیروزکوه که با حضور محمدجواد کولیوند استاندار سمنان انجام شد، با گلایه از تاخیر دو دهه ای در اجرای این پروژه حیاتی و مهم که منجر به تلفات انسانی جبران ناپذیر در سوانح رانندگی در این محور شده است، از پیگیری های فشرده استاندار و اقدام معاون وزیر در جذب دو پیمانکار جدید برای این پروژه در دو قطعه جداگانه تشکر کرد.

درخواست گلرو از معاون وزیر راه برای تسریع در تکمیل جاده سمنان به فیروزکوه 

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی تسریع در اجرای این پروژه ۲۷ کیلومتری در حوزه سمنان و همچنین تسریع در عملیات ساخت ادامه این راه در حوزه استان تهران در شهرستان فیروزکوه را نیز خواستار شد.

حضور گلرو در موکب زینبیه سمنان میدان سعدی 

به گزارش خانه ملت، عباس گلرو نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در قوه مقننه و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در حاشیه تجمع مردمی شبهای اقتدار سمنان در موکب زینبیه امام شهید تحولات کشور را تبیین کرد.

درخواست گلرو از معاون وزیر راه برای تسریع در تکمیل جاده سمنان به فیروزکوه 

نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در قوه مقننه با اشاره به تفاهم شش بندی ایران و عمان درباره تنگه هرمز و پذیرش این تفاهم از سوی کشورهای منطقه، گفت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی طرح ۱۴ ماده ای تامین امنیت پایدار در تنگه هرمز را در دست بررسی دارد و بزودی به صحن مجلس ارجاع می دهد. درآمد حاصل از تنگه هرمز صرف معیشت مردم و تقویت بنیه دفاعی نیروهای مسلح خواهد شد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار